Webinar | Hur bygger vi framtidens HR-organisationer?

PASSERAT

Vid vårt kostnadsfria webbinarium diskuterar vi hur HR kan omformas med Service Design som grund. Upptäck vilka nya kompetenser och förmågor som krävs för att skapa framgångsrika organisationer i en digitaliserad värld.

Med ett arbetsliv som snabbt digitaliseras och förändras behöver vi tänka nytt angående hur vi organiserar HR. Det är helt andra frågor än de ansvarsområden som vi traditionellt förknippar med HR som kommer att vara centrala för att kunna skapa värde och göra skillnad. Nya kompetenser, förmågor och tvärfunktionella samarbeten krävs för att möta de behov som finns. Vilket vi verkligen sett prov på under pandemi-året 2020. Har vi nått slutet på eran där vi organiserar HR i administrativa servicefunktioner och strategiska HR Business Partners?

Under detta kostnadsfria webbinarium tittar vi närmare på hur man kan bygga sin HR-organisation utifrån Service Design samt framtidsspana kring vilken kompetens och förmågor som HR behöver ha för att skapa framgångsrika organisationer framöver.

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!