Kontakta oss i Stockholm

HR-konsulter och ledarutvecklare i Stockholm

Är du på jakt efter en HR-konsult, ledarutvecklare, organisationsutvecklare eller coach i Stockholm? Då är vi rätt partner för dig! Vi erbjuder en av marknadens absolut bästa och mest heltäckande lösningar inom HR interim och kan ta uppdrag i hela regionen.

 

Nedan ser du hur du kan komma i kontakt med oss. Välkommen!

Besök oss

Linnégatan 87
115 23 Stockholm

Ring oss

+46 8 400 293 30

Kontakta Stockholmskontoret! 

Vi vill gärna att du hör av dig till oss.

Ann-Sophie Mattsson

Regional Manager

Sofia Ceder

Customer Experience

Sofie Rosendal

Community Manager (föräldraledig)

Sandra Berglin

Digital Marketing Specialist

Lotta Wretblad

Sales Executive

Ulrika Roos

Consultant Manager

Micaela Von Hofsten

Consultant Manager

Nina Knutson

Head of Marketing & Attraction

Katarina Walter

VD

Joakim Hedqvist

Sales Executive

Ellinor Lindmark

Head of Business & Growth

Emma Gefvert

Talent Relations Manager

Lina Krosse

Coordinator
shutterstock_1272462163

HR-projekt

Vi är rätt partner för dig som söker specialister inom HR. Det kan handla om allt från HR-strategi, agila arbetssätt, arbetsmiljö till avveckling. Vi ser över vilka insatser som behövs för att utveckla såväl HR som er affär till nästa nivå.

PP20160628423_RGB

Ledarskapsutbildningar

Det mest effektiva sättet att utveckla och förändra en organisation är att utbilda chefer som engagerar sina medarbetare och driver organisationen framåt  Därför erbjuder vi ett brett spektrum av utbildningar och utvecklingsmöjligheter, utformade för att matcha era behov, utmaningar och mål.

shutterstock_1281259951

HR-konsulter

Vi erbjuder HR-konsulter med kompetens inom ledarskap, organisationsutveckling, förhandling, arbetsmiljö, arbetsrätt, digital HR och mycket mer. Vi kan gå in i uppdrag i alla typer av branscher och roller redan från dag 1. 

pexels-fauxels-3184394

Outplacement

När du måste göra dig av med medarbetare kan vi vända den tuffa situationen till en win-win för både dig som arbetsgivare och dina anställda. Genom ett professionellt outplacementprogram säkrar du upp din position som en trygg arbetsgivare.

photo-of-people-near-laptops-3184312

Teamutveckling

Skapa vinnande team där alla bidra och samverka med utgångspunkt i sina talanger och kompetenser. Förmågan att använda olikheterna i teamet är en av nycklarna. Vi ser över kollektiva beteenden och handlingsmönster för att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt, lönsamt och innovativt team.

man-and-woman-leaning-on-table-staring-at-white-board-on-top-3205570

Organisationsutveckling

Vi hjälper er att utveckla och driva igenom er strategi genom ledarna och medarbetarna i syfte att få full utväxling av organisationens potential - skapa effektiva, lönsamma och välmående organisationer. Det handlar om att skapa konkurrensfördelar på marknaden.