Kontakta oss i Malmö

HR-konsulter och ledarutvecklare i Malmö

Besök oss

Nordenskiöldsgatan 24, 7 tr
211 19 Malmö

Ring oss

+46 8 400 293 30

Lina Krosse

Coordinator

Emma Gefvert

Talent Relations Manager

Katarina Walter

VD

Nina Knutson

Head of Marketing & Attraction

Sandra Berglin

Digital Marketing Specialist

Helene Mårtensson

Regional Manager

Sofie Rosendal

Community Manager (föräldraledig)

Sofia Ceder

Customer Experience
shutterstock_1272462163

HR-projekt

Vi är rätt partner för dig som söker specialister inom HR. Det kan handla om allt från HR-strategi, agila arbetssätt, arbetsmiljö till avveckling. Vi ser över vilka insatser som behövs för att utveckla såväl HR som er affär till nästa nivå.

PP20160628423_RGB

Ledarskapsutbildningar

Det mest effektiva sättet att utveckla och förändra en organisation är att utbilda chefer som engagerar sina medarbetare och driver organisationen framåt  Därför erbjuder vi ett brett spektrum av utbildningar och utvecklingsmöjligheter, utformade för att matcha era behov, utmaningar och mål.

shutterstock_1281259951

HR-konsulter

Vi erbjuder HR-konsulter med kompetens inom ledarskap, organisationsutveckling, förhandling, arbetsmiljö, arbetsrätt, digital HR och mycket mer. Vi kan gå in i uppdrag i alla typer av branscher och roller redan från dag 1. 

pexels-fauxels-3184394

Outplacement

Genom ett professionellt outplacementprogram säkrar du upp din position som en trygg arbetsgivare. När du måste säga farväl till medarbetare kan vi vända den tuffa situationen till en win-win för både dig som arbetsgivare och dina anställda.

photo-of-people-near-laptops-3184312

Teamutveckling

Skapa vinnande team där alla bidra och samverka med utgångspunkt i sina talanger och kompetenser. Ett effektivt och framgångsrikt team är en grupp som jobbar mot ett eller flera gemensamma mål.  Där alla har förmåga att få saker gjorda på ett bra sätt samtidigt som medlemmarna mår bra över tid.

man-and-woman-leaning-on-table-staring-at-white-board-on-top-3205570

Organisationsutveckling

Utveckla organisationen genom era medarbetare och ledare! En framgångsrik organisation måste befinna sig i ständig utveckling för att möta alla förändringar som oundvikligt kommer – i allt från de enskilda medarbetarnas kompetenser och beteenden till hela organisationens struktur och samarbeten.