Kontakta oss i Göteborg

HR-konsulter och ledarutvecklare i Göteborg

Besök oss

Kungsgatan 20, 7 tr
411 19 Göteborg

Ring oss

+46 8 400 293 30

Lina Krosse

Coordinator

Emma Gefvert

Talent Relations Manager

Katarina Walter

VD

Jenny Nielsen

Regional Manager

Nina Knutson

Head of Marketing & Attraction

Claes Berggren

Consultant Manager

Sandra Berglin

Digital Marketing Specialist

Sofie Rosendal

Community Manager (föräldraledig)

Sofia Ceder

Customer Experience

Vi hjälper dig med:

shutterstock_1272462163

HR-projekt

Våra HR-konsulter i Göteborg kan kliva in i kortare eller längre projekt. Fokus ligger på att skapa en HR-funktion med moderna arbetssätt utifrån just era behov och önskemål. Hör gärna av dig till oss, eller läs mer om exempel på olika HR-projekt vi har experter inom.

PP20160628423_RGB

Ledarskapsutbildningar

Det krävs kraft och precision för att verkligen förändra en organisation och få den att utvecklas i en ny riktning. För att ta er dit har vi vedertagna metoder och processer som stärker och utvecklar era ledare och chefer. Genom att satsa på ledarskapet stärker ni hela bolaget!

shutterstock_1281259951

HR-konsulter i världsklass

Vi vågar påstå att vi har några av Göteborgs vassaste HR-konsulter! För oss börjar allting kring ditt och din organisations specifika behov. Var befinner sig organisationen just nu? Vilka mål och visioner har ni satt upp och hur vi kan bli den kraft som tar er dit? Hur ser er utvecklingsresa ut?

pexels-fauxels-3184394

Outplacement

Genom ett professionellt outplacementprogram säkrar du upp din position som en trygg arbetsgivare. Vi erbjuder väl beprövade metoder som hjälper dina tidigare medarbetare vidare till nästa steg. 95 % av våra klienter ger oss högsta betyg och 90 % har ett nytt jobb inom 6 månader.

photo-of-people-near-laptops-3184312

Teamutveckling

Skapa vinnande team där alla bidra och samverka med utgångspunkt i sina talanger och kompetenser. Framgångsrika team skapar konkurrenskraft och resultat på sista raden, och vi hjälper er på vägen. Vi ger er kunskaper och metoder för att skapa vinnande team!

man-and-woman-leaning-on-table-staring-at-white-board-on-top-3205570

Organisationsutveckling

Organisationsutveckling handlar om att se över den egna verksamheten och skapa förändring för att bli bättre på att nå uppsatt vision och mål. Vi hjälper er att utveckla organisationen med tyngdpunkt på era ledare och medarbetare.