Bli kontaktad

Om oss

We help you and your company grow!

Wise Consulting är nordens ledande konsultföretag inom HR. Vi förbättrar framtiden för företag, organisationer och människor. Med passionerade och affärsdrivna konsulter inom HR, ledarskapsutveckling och förändringsarbete skapar vi framgång för våra kunder. Vi får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. Vi grundades 2001 och har sedan starten växt organiskt, vi är idag ca 90 anställda. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund och Helsingfors, samt samarbetspartners i Norge.
Wise Consulting – ett ledande konsultbolag!

Vår största affär ligger inom HR-området. Vi har under många år byggt upp ett fantastiskt gäng av professionella och kompetenta HR-konsulter som kliver ut i olika uppdrag, roller och projekt hos våra kunder. Vi är också ett starkt namn inom förändringsarbete och outplacement!

2014 startade vi vårt affärsområde Capacitet, vars målsättning är att utveckla ledare, medarbetare och team så att de når sin fulla kapacitet. Vi driver också en av Sveriges största ledarskapspoddar Påjobbet-podden!

När vi frågade våra medarbetare var de hittar sin motivation så var det just ordet utveckling som hamnade högt. För oss är det viktigt att våra anställda hela tiden utvecklas och får möjlighet att göra det som de brinner för.

En del av Wise Group

Wise Consulting ingår i koncernen Wise Group. Wise Group hjälper företag att nå försprång genom människor. Människor som får använda hela sin potential och kraft kan förändra världen. Namnet WISE är inte bara ett väldigt smart namn på ett kunskapsföretag utan är också kopplat till efternamnet hos två av grundarna; Stefan Wikström och Johan Segergren, som 2001 valde att starta Wise Consulting tillsammans.

Hur har vi kommit hit?

Det finns flera saker som vi tycker är utmärkande för oss och om vi ska lyfta några så är det att vi är oerhört passionerade och affärsinriktade, vi har en stark vilja att hela tiden utveckla och utvecklas för att göra skillnad.

Det kan låta som klyschor men vi får samma svar oavsett om vi frågar våra anställda, våra samarbetspartners eller våra kunder. Det är vi stolta över!

Vi kan sammanfatta det med att vi just nu har den bästa tiden i vår karriär. Vi fortsätter att växa genom fler medarbetare, samarbetspartners och kunder.

Här finns vi

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund, Helsingfors och vi ser bara möjligheter. Vi har även samarbetspartners i Norge och Danmark. Vi utvecklar ständigt nya och befintliga tjänster för att alltid kunna möta våra kunders behov.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Så arbetar vi med GDPR

Med individens integritet i fokus har vi samlat våra tolkningar utifrån vårt tjänsteutbud för att trygga dig som kund, kandidat eller anställd – här kan du läsa mer.

Vi ser fram emot att få samarbeta även med dig!

Saker vi är stolta över!

2001

Stefan Wikström & Johan Segergren startar Wise Consulting och utmanar outplacementmarknaden i Sverige med nya metoder för karriärcoachning.

2007-2012

Vi blir ett eget dotterbolag inom koncernen Wise Group 2007. Vi expanderar med 300% mellan 2010-2012. Vi går från 15 till 50 anställda och utökar våra tjänster ytterligare.

2014-2016

Vi startar Capacitet - Etablerar oss i Finland - Nu är vi ca 85 anställda och växer stadigt. 2016 startar vi en av Sveriges idag största ledarskapspoddar, Påjobbet-podden!

2018

We make each other better! Vår kultur växer sig starkare och starkare och med ett eNPS på 86 finns det ingen som är stoltare än vi!

Hör av dig till oss!

Vi återkommer inom 24 timmar.

 • Stina Åkerlind

  HR-konsult

  Stina Åkerlind

  Människorna på Wise Consulting gjorde valet självklart! Stina Åkerlind började arbeta på Wise Consulting 2017. Stina kom då från ett jobb som HR-chef i skolkoncernen AcadeMedia.

  Jag vill veta mer
 • Kia Lingegård

  Karriärcoach

  Varför har Kia valt Wise Consulting?

  "Om jag skulle följa min passion för människor och deras utveckling så var det till Wise Consulting jag skulle söka mig".

  Jag vill veta mer
 • Sofia Cohn

  Teamchef

  Varför valde Sofia konsultrollen?

  Sofia såg konsultrollen som en unik möjlighet att kunna utvecklas både på bredden och djupet inom HR och att snabbt få möjlighet att testa nya branscher och sammanhang.

  Jag vill veta mer