Bli kontaktad

Om oss

Vi hjälper dig och din organisation att växa och nå nya höjder

Wise Consulting är nordens ledande konsultföretag inom HR. Vi förbättrar framtiden för företag, organisationer och människor. Med passionerade och affärsdrivna konsulter inom HR, ledarskapsutveckling och förändringsarbete skapar vi framgång för våra kunder. Vi får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. Vi grundades 2001 och har sedan starten växt organiskt, vi är idag ca 100 anställda. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund och Helsingfors, samt samarbetspartners i Norge.

Wise Consulting – ett ledande konsultbolag

Vår största affär ligger inom HR-området. Vi har under många år byggt upp ett fantastiskt gäng av professionella och kompetenta HR-konsulter som kliver ut i olika uppdrag, roller och projekt hos våra kunder. Vi är också ett starkt namn inom förändringsarbete & outplacement.

2014 startade vi vårt affärsområde Capacitet, vars målsättning är att utveckla ledare, medarbetare och team så att de når sin fulla kapacitet. Vi driver också en av Sveriges största ledarskapspoddar Påjobbet-podden! När vi frågade våra medarbetare var de hittar sin motivation så var det just ordet utveckling som hamnade högt. För oss är det viktigt att våra anställda hela tiden utvecklas och får möjlighet att göra det som de brinner för.

En del av Wise Group

Wise Consulting ingår i koncernen Wise Group. Wise Group hjälper företag att nå försprång genom människor. Människor som får använda hela sin potential och kraft kan förändra världen. Namnet WISE är inte bara ett väldigt smart namn på ett kunskapsföretag utan är också kopplat till efternamnet hos två av grundarna; Stefan Wikström och Johan Segergren, som 2001 valde att starta Wise Consulting tillsammans.

Läs om vad våra kunder tycker om att samarbeta med oss

Vi är bara nöjda när vi skapar verklig nytta och resultat för våra kunder. Därför låter vi gärna dom själva berätta om hur de ser på samarbetet med oss på Wise Consulting.

Våra kunder betyder mycket för oss och vi är stolta över den skillnad som vi får göra ute på våra uppdrag.

Hur har vi kommit hit?

Det finns flera saker som vi tycker är utmärkande för oss och om vi ska lyfta några så är det att vi är oerhört passionerade och affärsinriktade, vi har en stark vilja att hela tiden utveckla och utvecklas för att göra skillnad.

Vi kan sammanfatta det med att vi just nu har den bästa tiden i vår karriär. Vi fortsätter att växa genom fler medarbetare, samarbetspartners och kunder.

Här finns vi

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund, Helsingfors och vi ser bara möjligheter. Vi har även samarbetspartners i Norge och Danmark. Vi utvecklar ständigt nya och befintliga tjänster för att alltid kunna möta våra kunders behov. Följ oss på LinkedIn!

Så arbetar vi med GDPR

Med individens integritet i fokus har vi samlat våra tolkningar utifrån vårt tjänsteutbud för att trygga dig som kund, kandidat eller anställd – här kan du läsa mer

Saker vi är stolta över!

2001

Stefan Wikström & Johan Segergren startar Wise Consulting och utmanar outplacementmarknaden i Sverige med nya metoder för karriärcoachning.

2007-2012

Vi blir ett eget dotterbolag inom koncernen Wise Group 2007. Vi expanderar med 300% mellan 2010-2012. Vi går från 15 till 50 anställda och utökar våra tjänster ytterligare.

2014-2016

Vi startar Capacitet - Etablerar oss i Finland - Nu är vi ca 85 anställda och växer stadigt. 2016 startar vi en av Sveriges idag största ledarskapspoddar, Påjobbet-podden!

2018

We make each other better! Vår kultur växer sig starkare och starkare och med ett eNPS på 84 finns det ingen som är stoltare än vi!

 • Vad har hänt efter ledarprogrammen?

  "På Tobii har vi nu lyckats kommunicera att vi värderar ledarskap högt, du ska vara stolt om du arbetar som ledare hos oss och ta ditt uppdrag på största allvar!"

  Läs mer om samarbetet

  Cecilia Eriksson

  HR-Direktör på Tobii

 • Vad har utvecklingsinsatserna lett till?

  ”Våra ledare har fått en ökad medvetenhet om sitt egna ledarskap och en djupare självinsikt”

  Läs mer om samarbetet

  Anders Asp

  HR-Chef på TL Bygg

 • Vad tycker Fora om samarbetet?

  ”Wise Consulting förstod snabbt vårt behov och kunde utifrån det presentera helt rätt kandidater för uppdraget.”

  Läs mer om samarbetet

  Tomas Torarp på Fora stod inför stundande föräldraledighet

 • Vad ledde värderingsarbetet till?

  ”Målsättningen är förstås att våra samarbetspartners och deras kunder ska märka den förändringsresa vi gjort. Får vi till det är vi nämligen helt säkra på att företagets resultat kommer öka på samma sätt!”

  Läs mer om samarbetet
  Lars von Sivers Lindmark & Helena Eriksson Grönbek från Genworth respektive Wise Consulting

Hör av dig till oss!

Vi återkommer inom 24 timmar.

 • Helena Dahlbeck

  HR-konsult

  Vad är det bästa med konsultrollen?

  "Att jag får göra skillnad ute hos våra kunder, samtidigt som jag själv utvecklas!"

  Jag vill veta mer
 • Lage-block-ny

  Varför har Lage valt rollen som HR-konsult?

  ”Att få göra skillnad och samtidigt utvecklas är min drivkraft.”

  Jag vill veta mer
 • Stina Åkerlind

  HR-konsult

  Varför valde Stina Åkerlind Wise Consulting?

  "Människorna och den positiva andan på Wise Consulting gjorde valet självklart!"

  Jag vill veta mer