Bli kontaktad

Om oss

"We help you and your company grow"

Wise Consulting är nordens ledande konsultföretag inom HR. Vi förbättrar framtiden för företag, organisationer och människor. Med passionerade och affärsdrivna konsulter inom HR, ledarskapsutveckling och förändringsarbete skapar vi framgång för våra kunder. Vi får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. Vi grundades 2001 och har sedan starten växt organiskt, vi är idag ca 100 anställda. Vi har kontor i Sverige, Danmark och Finland samt erbjuder tjänster även i Norge via samarbetspartner.

Wise Consulting - en del av Wise Group

Wise Consulting ingår i koncernen Wise Group. Wise Group hjälper företag att nå försprång genom människor. Människor som får använda hela sin potential och kraft kan förändra världen. Namnet WISE är inte bara ett väldigt smart namn på ett kunskapsföretag utan är också kopplat till efternamnet hos två av grundarna; Stefan Wikström och Johan Segergren, som 2001 valde att starta Wise Consulting tillsammans. 

Wise Consulting – ett ledande konsultbolag

Vår största affär ligger inom området HR. Vi har under många år byggt upp ett fantastiskt gäng av professionella och kompetenta HR-konsulter som kliver ut i olika uppdrag och projekt hos våra kunder.

Vi är också ett starkt namn inom förändringsarbete och outplacement som dessutom var den ursprungliga affärsidén för Wikström och Segergren när de startade Wise.

2014 startade vi vårt affärsområde inom ledarutvecklingCapacitet, vars målsättning är att utveckla ledare, medarbetare och team så att de når sin fulla kapacitet.

När vi frågade våra medarbetare vad det är som driver dem och som gjort att de valt och fortsätter att välja Wise Consulting som arbetsgivare så kommer just ordet utveckling högst upp. För oss är det viktigt att våra anställda hela tiden utvecklas och får möjlighet att göra det som man brinner för.

Lina Cavalli

VD på Wise Consulting

Milstolpar

2001

Stefan Wikström & Johan Segergren startar Wise Consulting och utmanar outplacementmarknaden i Sverige med nya metoder för karriärcoachning.

2007

Wise Consulting blir ett eget dotterbolag inom koncernen Wise Group med Johan Segergren som VD. Vi levererar främst HR-konsulttjänster och Outplacement.

2010-2012

Vi expanderar kraftigt med 300 % på två år. Vi går från 15 till 50 anställda och utökar våra tjänster ytterligare.

2014-2015

Vi startar Capacitet - Etablerar oss i Finland - Nu är vi ca 100 anställda och växer stadigt.

Hur har vi kommit hit?

Det finns flera saker som vi tycker är utmärkande för oss och om vi ska lyfta några så är det att vi är oerhört passionerade och affärsinriktade, vi har en stark vilja att hela tiden utveckla och utvecklas för att göra skillnad. 

Det kan låta som klyschor men vi får samma svar oavsett om vi frågar våra anställda, våra samarbetspartners eller våra kunder. Det är vi stolta över!

Vi kan sammanfatta det med att vi just nu har den bästa tiden i vår karriär. Vi fortsätter att växa genom fler medarbetare, samarbetspartners och kunder.

Vi utvecklar nya och befintliga tjänster, vi finns nu i Sverige, Danmark och Finland och vi ser bara möjligheter.

Vi ser fram emot att få samarbeta även med er!

Hör av dig till oss!

Vi återkommer inom 24 timmar.