Om oss

Vi hjälper människor & organisationer att växa.

Varje organisations viktigaste tillgång är medarbetarna. Att alla är motiverade, engagerade och arbetar mot uppsatta mål. Det skapar konkurrenskraft och goda framtidsutsikter. Med experter och konsulter inom ledarskap, HR, organisationsutveckling och coachning hjälper vi våra kunders mest värdefulla tillgång att bli ännu mer värdefull. Vi grundades 2001 och har sedan starten växt organiskt, vi är idag ca 100 anställda. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors, samt samarbetspartners runt om i Europa.

Läs om vad våra kunder tycker om att samarbeta med oss

Vi är bara nöjda när vi skapar verklig nytta och resultat för våra kunder. Därför låter vi gärna dom själva berätta om hur de ser på samarbetet med oss på Wise Consulting. Våra kunder betyder mycket för oss och vi är stolta över den skillnad som vi får göra ute på våra uppdrag.

Saker vi är stolta över

 • 2001-
  Stefan Wikström & Johan Segergren startar Wise Consulting och utmanar outplacementmarknaden i Sverige med nya metoder för karriärcoaching.
 • 2007-
  Vi blir ett eget dotterbolag inom koncernen Wise Group. Vi expanderar med 300% mellan 2010-2012. Vi går från 15 till 50 anställda och utökar våra tjänster ytterligare.
 • 2014-
  Vi startar Capacitet för att tydligare satsa på ledarutveckling, och vi är ca 85 anställda och växer stadigt. 2016 lanserar vi en av Sveriges idag största ledarskapspoddar, Påjobbetpodden.
 • 2020-
  Vi slår ihop Capacitet med Wise Consulting och bildar ett starkt varumärke med organisationens viktigaste tillgång i fokus - människorna. Vi är nu ca 110 passionerade medarbetare och över 400 partners i nätverk.

Vårt kundlöfte

Vi är ett varmt, passionerat och professionellt dream team i framkant. Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. Vi går till jobbet med drivkraften att vi förbättrar framtiden för människor och organisationer. Vi vet att det är människor som driver utveckling och förändring framåt. Inte tekniska lösningar eller en specifik affärsidé. Människor står för kraften, innovationen och engagemanget som behövs för att lyfta ett företag. Vi är bara nöjda när vi skapar verklig nytta och resultat för våra kunder.

Why

Vi förbättrar framtiden för bolag och människor!

How

Vi är den självklara utvecklingspartnern för kunder som vill frigöra den inneboende potentialen i bolaget, teamen och medarbetarna. Genom affärsdriva konsulter inom HR, organisationsutveckling och ledarskap, skapar vi hållbar framgång för våra kunder.

What

Genom att ständigt utmana och rusta oss med new ways of working, innovation, mod och rätt kunskaper får vi utveckling att hända – oavsett uppdrag. Det frigör potential, tid och lönsamhet för våra kunder – vi kallar det High impact HR.

En del av Wise Group

Vi ingår i koncernen Wise Group som drivs av övertygelsen att företag byggs av passionerade människor. Människor som får använda hela sin potential och kraft kan förändra världen.

Varför Wise Consulting?

Wise Consulting är nordens ledande konsultföretag inom HR. Vi vill förbättra framtiden för företag, organisationer och människor. Med passionerade och affärsdrivna konsulter inom HR, ledarskapsutveckling och förändringsarbete skapar vi framgång för våra kunder. Vi får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre.

Sidor du kanske gillar

Blogg

Så löser du konflikter på jobbet

Konflikter som hanteras i god tid och på rätt sätt har bättre förutsättningar för att...
Läs mer här!
Blogg

Hur står det till med chefens arbetsmiljö?

För att arbetsmiljön ska vara god behöver vi ha trygga och välmående chefer. Här följer...
Läs mer här!
Blogg

Personalförmåner – 9 viktiga och attraktiva förmåner på jobbet

Vi listar 9 personalförmåner som gör dig till en attraktiv arbetsgivare. Förmåner som gör det...
Läs mer här!
Blogg

Nya LAS sammanfattat i 8 punkter

Större möjlighet att göra undantag i turordningen, lättare att säga upp anställda och snabbare väg...
Läs mer här!
Blogg

5 tips för framgångsrikt hybridarbete

Hybridarbete är ordet på mångas läppar just nu. Flexibiliteten att kunna arbeta hemma är uppskattad...
Läs mer här!
Blogg

3 frågor med vår vd Katarina Walter

Vilka är de främsta utmaningarna för företag 2023? Vilken app går det bara inte att...
Läs mer här
Blogg

HR – vad är det och varför bör din organisation arbeta med personalfrågor?

En kärnfråga för organisationer är hur man kan få anställda att vara effektiva och arbeta...
Läs mer här
Blogg

Välmående på jobbet – vad innebär det idag?

Nu när vi äntligen får samlas igen på våra arbetsplatser, som under pandemin varit stängda,...
Läs mer här
Blogg

Tema HR-Tech – HR-system | Steg-för-steg-guide för en lyckad implementation

Att upphandla och implementera ett HR-system är tidskrävande. Om vi inte planerar noga och driver...
Läs mer här

shutterstock_1272462163

Träffa våra ledarutvecklare

Vi erbjuder utvecklingsinsatser och utbildningar inom ledarskap, medarbetarskap och teamutveckling. Vår målsättning är att utveckla dig som ledare och medarbetare så att du kan använda din fulla kapacitet i ditt viktiga uppdrag.

Lär känna några av våra ledarutvecklare här.

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.