Bli kontaktad

Att arbeta som HR-konsult hos Wise Consulting!

Varför HR-konsult hos oss?

Hos oss har du möjlighet att bestämma över din utveckling och nästa steg – du kan själv vara med och styra över vilka uppdrag du är intresserad av. Vill du i kommande uppdrag bredda dig ytterligare eller under en period fördjupa dig inom ett HR-område som intresserar dig?

Därför ska du arbeta som
HR-konsult!

Skräddarsy en utveckling inom HR som passar just dig

Vi lägger stort fokus vid att kontinuerligt ha en dialog med dig som konsult kring nästa utvecklingssteg och att matcha uppdragen på bästa sätt utifrån dessa både vad gäller bransch och roll. Vi har en gedigen process där våra proffsiga kundansvariga och matchningsteam ser till att just du kommer ut på uppdrag som passar dig och din kompetens.

Vi erbjuder en marknadsmässig och konkurrenskraftig lön och andra fina förmåner såsom friskvårdsbidrag, karensbidrag, kompetensutvecklingsdagar, Brown Bag Lunches mm.

Chans att tillhöra ett dreamteam med HR-konsulter

För oss är det viktigt att du som konsult har en tydlig plattform internt som både ger trygghet och kontinuitet men även kompetensutveckling, inspiration och mycket skratt! Med vår starka kultur och satsning på kompetensutveckling ses vi ofta och du känner dig aldrig ensam ute i uppdragen. Du får några av Sveriges vassaste HR-kollegor och har hela tiden ett stort nätverk av kompetens och erfarenhet kring dig.

Visst låter det bra?

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss!