Bli kontaktad

Är du ett HR-proffs med affärsfokus?

Trött på att söka jobb med skriftligt CV? Här kan du söka jobb med en film

Vill du göra skillnad? Är du en vass HR-nörd som vet att människorna är bolagets viktigaste resurs? Är du en strategisk doer som älskar variation och att skapa affärsresultat på sista raden? Har du ett par år från HR-arbete i bagaget och letar nu efter nästa karriärutmaning? Nyfiken på hur du skulle kunna göra skillnad som HR-konsult? Kanske är det då dig vi söker.

HR-konsulter med fokus på affären

Wise Consulting växer så det knakar! Vi är ett varmt, passionerat och professionellt HR-företag i framkant.

Vi vet att professionellt HR-arbete är avgörande för framgångsrika bolag. Vi erbjuder marknaden HR-konsulter, coacher och ledarutvecklare. Vår kultur och våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. Vi går till jobbet med drivkraften att vi förbättrar framtiden för människor och organisationer. Tillsammans har vi skapat en energifull företagskultur där idéer kan blomma, människor kan trivas och framgång kan blomstra. Vi tror på mångfald och inkludering och ser positivt på alla sorters bakgrunder. Vi sitter i Stockholm, Göteborg, Malmö & Helsingfors.

Ansökan

Skicka in en enkel film till oss där du kort berättar tre saker du gjort i tidigare HR-roller som du känner dig extra stolt över. Situationer och utmaningar där du har bidragit och gjort skillnad. Berätta gärna också vad du nu söker för utmaningar och vilka dina drivkrafter är.

…Och lugn, din film ska inte kandidera till Cannes filmfestival. Vi är bara intresserade av dig som person, så filma dig själv med tex en mobil. Varmt välkommen med din ansökan!

Därför ska du arbeta som HR-konsult!

Skräddarsy en utveckling inom HR som passar just dig.

Hos oss har du möjlighet att bestämma över din utveckling och nästa steg – du kan själv vara med och styra över vilka uppdrag du är intresserad av. Vi lägger stort fokus vid att kontinuerligt ha en dialog med dig som konsult kring nästa utvecklingssteg och att matcha uppdragen på bästa sätt utifrån dessa både vad gäller bransch och roll. Vi har en gedigen process där våra proffsiga kundansvariga och matchningsteam ser till att just du kommer ut på uppdrag som passar dig och din kompetens. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt förmånspaket som tex karensbidrag, kompetensutvecklingsdagar, Brown Bag Lunches, helgdagsflex, seminarier, föreläsningar, förstärkt sjuklöneersättning, tjänstepension, friskvårdsbidrag osv.

Chans att tillhöra ett dreamteam med HR-konsulter

För oss är det viktigt att du som konsult har en tydlig plattform internt som både ger trygghet och kontinuitet men även kompetensutveckling, inspiration och mycket skratt! Med vår starka kultur och satsning på kompetensutveckling ses vi ofta och du känner dig aldrig ensam ute i uppdragen. Du får några av Sveriges vassaste HR-kollegor och har hela tiden ett stort nätverk av kompetens och erfarenhet kring dig. Visst låter det bra?

 • Helena Dahlbeck

  HR-konsult

  Vad är det bästa med konsultrollen?

  "Att jag får göra skillnad ute hos våra kunder, samtidigt som jag själv utvecklas!"

  Jag vill veta mer
 • Lage-block-ny

  Varför har Lage valt rollen som HR-konsult?

  ”Att få göra skillnad och samtidigt utvecklas är min drivkraft.”

  Jag vill veta mer
 • Stina Åkerlind

  HR-konsult

  Varför valde Stina Åkerlind Wise Consulting?

  "Människorna och den positiva andan på Wise Consulting gjorde valet självklart!"

  Jag vill veta mer