Bli kontaktad

Wise Consulting som arbetsgivare – Arbeta hos oss

Din bästa tid i karriären!

För oss är det en självklarhet att engagerade medarbetare har bättre förutsättning att prestera och göra skillnad i sina uppdrag. Vi vill därför att alla medarbetare ska ha den bästa tiden i sin karriär. Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre och att vi varje dag förbättrar framtiden för människor och företag. Med ett eNPS på 86 vågar vi lova att du kommer att trivas hos oss!

Vad brinner du för?

Vi tycker att det är viktigt att alla som arbetar hos oss får göra saker som de brinner för! Vi är lite över 100 passionerade medarbetare, ungefär lika många samarbetspartners, som alla är engagerade i det vi gör. Vi brinner för människor och att göra skillnad.

Hos oss kan du arbeta som HR-konsult ute i spännande uppdrag. Med möjlighet att arbeta strategiskt med frågor som är avgörande för framgång. Du kan också arbeta som karriärcoach. Att hjälpa människor att hitta sin passion och viljan att ta sig i mål, är ett riktigt givande arbete. Du kan också joina vårt team av duktiga ledarutvecklare, inom vårt brand CAPACITET, som utbildar dagens chefer & medarbetare. Eller så blir du en del av alla oss som arbetar i core-funktioner så som sälj, marknad, matchningsteam eller ledare. Vill du veta mer om oss och vad vi gör om dagarna, spana in vårt Instagramkonto som du hittar längre ner.

Don´t be a stranger – we love humans.

Därför ska du arbeta som HR-konsult!

När du arbetar som HR-konsult hos oss behöver du inte välja! Som anställd HR-konsult hos oss kan du få det bästa av två världar.

Du får en unik möjlighet att både bredda och specialisera dig, samtidigt som du utmanas i olika HR- roller, organisationer och branscher – allt i en och samma roll. Du får variation, plus tryggheten i en tillsvidareanställning med marknadsmässig lön.

Vilka är vi?

– Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre – 

Vi är ett varmt, passionerat och professionellt dream team i framkant. Vår kultur och våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. Vi går till jobbet med drivkraften att vi förbättrar framtiden för människor och organisationer. Tillsammans har vi skapat en energifull företagskultur där idéer och innovation tar form, människor utvecklas och framgång blomstrar.

För oss är det viktigt att alltid vara nära våra kunder men ännu närmare våra medarbetare. Vi vill att våra medarbetare ska ha den bästa tiden i sin karriär.

Why

”We improve the future for people and companies”

How

“We make each other better”
through passion, quality and growth”

What

“As your trusted partner, we support you and your company to reach your full potential. With business driven consultants within hr, leadership and change management we create sustainable success for you”

 • Maria-block-ny

  Varför har Maria valt Wise Consulting?

  ”För mig är det viktigt att ledningen walk the talk och så är det verkligen här!"

  Jag vill veta mer
 • Lage-block-ny

  Varför har Lage valt rollen som HR-konsult?

  ”Att få göra skillnad och samtidigt utvecklas är min drivkraft.”

  Jag vill veta mer