Bli kontaktad

Wise Consulting som arbetsgivare – Arbeta hos oss

Din bästa tid i karriären!

För oss är det en självklarhet att engagerade medarbetare har bättre förutsättning att prestera och göra skillnad i sina uppdrag. Vi vill därför att alla medarbetare ska ha den bästa tiden i sin karriär. Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre och att vi varje dag förbättrar framtiden för människor och företag. Med ett eNPS på 86 vågar vi lova att du kommer att trivas hos oss!

Vad brinner du för?

Vi tycker att det är viktigt att alla som arbetar hos oss får göra saker som de brinner för!

Vi är 100 passionerade medarbetare, ungefär lika många samarbetspartners, som alla är engagerade i det vi gör. Vi brinner för människor och att göra skillnad.

Hos oss kan du arbeta som HR-konsult ute i spännande uppdrag, antingen på interim eller i projekt, alltid med dina HR-kollegors stöd och kompetens i ryggen. Här får du möjlighet att arbeta med strategiska frågor som är avgörande för organisationers framgång.

Du kan också arbeta som karriärcoach och varje dag stötta människor till sitt nästa steg i karriären. Att hjälpa människor att hitta sin passion och viljan att ta sig i mål, är ett riktigt utvecklande och givande arbete.

Du kan också joina vårt team av duktiga ledarutvecklare, inom vårt brand CAPACITET, som utbildar dagens chefer & medarbetare, så att de kan bli sitt bästa jag.

Eller så kan du bli del av alla oss som arbetar i core-funktioner så som sälj, marknad, matchningsteam, ledare eller konsultchef.

Vill du veta mer om oss som arbetar på Wise Consulting och vad vi gör om dagarna, spana in vårt Instagramkonto som du hittar längre ner.

Här hittar du våra lediga tjänster!

Don´t be a stranger – we love humans.

Vilka är vi?

– Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre – 

Wise Consulting är ett varmt, passionerat och professionellt dreamteam i framkant. Vår kultur och våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. Vi går till jobbet med drivkraften att vi förbättrar framtiden för människor och organisationer. Tillsammans har vi skapat en energifull företagskultur där idéer kan blomma, människor kan trivas och framgång kan blomstra.

För oss är det viktigt att alltid vara nära våra kunder men ännu närmare våra medarbetare.

Vi vill att våra medarbetare ska ha den bästa tiden i sin karriär!

WHY
”WE IMPROVE THE FUTURE FOR PEOPLE
AND COMPANIES”

HOW
“WE MAKE EACH OTHER BETTER”
THROUGH PASSION, QUALITY AND GROWTH”

 WHAT
“WE MAKE YOU AND YOUR COMPANY GROW. WITH PASSIONATE AND BUSINESS DRIVEN CONSULTANTS WITHIN HR, LEADERSHIP AND CHANGE MANAGEMENT WE CREATE SUCCESS FOR YOU”

Dyk in i vår vardag

följ oss på Instagram

 • Maria-block-ny

  Varför har Maria valt Wise Consulting?

  ”För mig är ledningen och styrningen av ett bolag helt avgörande och jag kände att ledarna för Wise Consulting verkligen lever efter sina värderingarna, både i prat och handling!”

  Jag vill veta mer
 • Lage-block-ny

  Varför har Lage valt rollen som HR-konsult?

  ”Att få göra skillnad och samtidigt utvecklas är min drivkraft.”

  Jag vill veta mer

Hör av dig till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.