Bli kontaktad

Wise positions

Vi söker samarbetspartner inom HR!

Föregående

Show all White papers

Nästa

02 / 12 / 18

Vi söker samarbetspartner inom HR!

Bli samarbetspartner till oss – våra fantastiska kunder behöver din hjälp! Brinner du för HR? Vårt uppdrag är att utveckla individer och bolag, med passion och affären i fokus.

I samarbete med oss får du möjlighet att arbeta i olika branscher och företag, stora som små, samt bredda din kompetens och erfarenhet inom HR.

En samarbetspartner är, genom oss, ute på olika typer av uppdrag hos kund. Det kan röra sig om allt från roller som HR-Generalist, HR Business Partner eller HR-Chef till att utföra mer specifika uppdrag som HR-kartläggningar, kompetensutvecklingsprojekt, uppdrag som berör rekrytering samt avveckling och mycket mer.

Vårt erbjudande!

Vi kan erbjuda både långa interimsuppdrag liksom korta projekt, det kan innefatta allt från heltidsuppdrag till några enstaka timmar. Att arbeta som samarbetspartner är med andra ord mycket spännande, omväxlande och framförallt utvecklande. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors – så möjligheterna är många.

Vi söker dig!

Vi vill komma i kontakt med dig som har bred erfarenhet inom HR, gärna arbetat internationellt och som vill åta dig uppdrag via oss på Wise Consulting. Som samarbetspartner till oss får du tillgång till digitala HR-verktyg och lösningar. Dessa gör att du som underkonsult får support i alla uppdrag som du utför hos kund och medför att du alltid kan leverera på topp. Vi satsar på sociala sammankomster där du som partner får möjlighet till nätverkande och lärande.

Vår kärnverksamhet är HR och det är det du gör i dina uppdrag som bygger vår affär! Vi har tre starka ledord som genomsyrar hela vår verksamhet, dessa är; Kvalitet, Passion och Tillväxt.

Skicka in din ansöka till oss idag genom att klicka på knappen nedan:

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort