Bli kontaktad

Wise positions

Vi söker samarbetspartner inom HR!

Föregående

Show all White papers

Nästa

05 / 06 / 19

Vi söker samarbetspartner inom HR!

Vill du bli del av en gemenskap som erbjuder spännande uppdrag, nätverkande, utveckling och trygghet men ändå ha friheten och flexibiliteten som egenföretagare? Då ska du bli en av oss. Att vara samarbetspartner till oss innebär helt enkelt att du kör eget men ”giggar” hos våra kunder när vi har uppdrag som matchar din profil och kompetens.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i olika branscher och företag, stora som små, samt bredda din kompetens och erfarenhet inom HR. Det kan röra sig om allt från roller som HR-generalist, HR Business Partner eller HR-chef till att utföra mer specifika uppdrag som HR-kartläggningar, kompetensutvecklingsprojekt, uppdrag som berör rekrytering samt avveckling och mycket mer. Vi kan erbjuda både långa interimsuppdrag samt korta projekt och det kan innefatta allt från heltidsuppdrag till enstaka timmar.

Vårt erbjudande

Att arbeta som samarbetspartner är spännande, omväxlande och framförallt utvecklande. Du blir även en del av ett partnernätverk med möjlighet att delta i nätverksträffar, interna utbildningar och få kompetensutbyte. Du får tillgång till digitala HR-verktyg och lösningar. Dessa gör att du som partner får support i alla uppdrag som du utför hos kund och medför att du alltid kan leverera på topp. Vi har även jobbat fram ett lojalitetsprogram som syftar till att det ska löna sig att hjälpas åt.

Vi värnar om våra samarbetspartners och erbjuder frihet, trygghet, flexibilitet och utveckling, allt utifrån våra kunders och dina behov.

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors.

Vi söker dig – som har lång erfarenhet inom HR, är affärsorienterad och vill göra skillnad. Du gillar omväxling, är positiv, prestigelös och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Tillsammans blir vi bättre!

För frågor eller mer information gällande samarbeten:

Skicka in din ansökan här nedan 👇:

 • Helena Dahlbeck

  HR-konsult

  Vad är det bästa med konsultrollen?

  "Att jag får göra skillnad ute hos våra kunder, samtidigt som jag själv utvecklas!"

  Jag vill veta mer
 • Lage-block-ny

  Varför har Lage valt rollen som HR-konsult?

  ”Att få göra skillnad och samtidigt utvecklas är min drivkraft.”

  Jag vill veta mer
 • Stina Åkerlind

  HR-konsult

  Varför valde Stina Åkerlind Wise Consulting?

  "Människorna och den positiva andan på Wise Consulting gjorde valet självklart!"

  Jag vill veta mer