Bli kontaktad

Wise positions

Vi söker samarbetspartner inom HR!

Föregående

Show all White papers

Nästa

02 / 12 / 18

Vi söker samarbetspartner inom HR!

Gigga hos oss – våra fantastiska kunder behöver din hjälp! Brinner du för HR? Vårt uppdrag är att utveckla människor och organisationer. Är du samarbetspartner till oss innebär det helt enkelt att du kör eget bolag och giggar hos oss när vi har uppdrag som matchar din profil och kompetens.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i olika branscher och företag, stora som små, samt bredda din kompetens och erfarenhet inom HR. Det kan röra sig om allt från roller som HR-generalist, HR Business Partner eller HR-chef till att utföra mer specifika uppdrag som HR-kartläggningar, kompetensutvecklingsprojekt, uppdrag som berör rekrytering samt avveckling och mycket mer.

Vårt erbjudande

Vi kan erbjuda både långa interimsuppdrag liksom korta projekt, det kan innefatta allt från heltidsuppdrag till några enstaka timmar. Att arbeta som samarbetspartner är med andra ord mycket spännande, omväxlande och framförallt utvecklande. Vi finns i städerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors.

Vi söker dig

Har du erfarenhet inom HR, gärna arbetat internationellt och som vill åta dig uppdrag via oss på Wise Consulting? Som samarbetspartner till oss får du tillgång till digitala HR-verktyg och lösningar. Dessa gör att du som partner får support i alla uppdrag som du utför hos kund och medför att du alltid kan leverera på topp. Vi satsar även på sociala sammankomster där du som partner får möjlighet till nätverkande och lärande.

Vår kärnverksamhet är HR och det är det du gör i dina uppdrag som bygger vår affär! Tillsammans gör vi varandra bättre.

Skicka in din ansöka till oss idag genom att klicka på knappen nedan:

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort