Bli kontaktad

Wise positions

Driven koordinator till Stockholm

Föregående

Show all White papers

Nästa

15 / 11 / 18

Driven koordinator till Stockholm

Är du en noggrann administratör som gillar att leverera? Trivs du med att nörda ner dig i olika datasystem och samtidigt älskar teamwork? Är du en flink doer? Vill du arbeta med ett passionerat gäng i ett tillväxtföretag? Då kan den här rollen verkligen vara något för dig.

This is us – are you in?

Vad kan vi erbjuda dig?

Du får en bred, spännande och utmanande roll samtidigt som du får arbeta i ett tillväxtföretag där du får vara med att påverka. Förutom att vi är prestigelösa och ser teamwork som det viktigaste så kommer du också till ett gäng som är affärsdrivna och lösningsfokuserade men vi tar oss också tid till att se varandra, skratta tillsammans och visa varandra uppskattning.

Vem är du?

Vi söker en riktigt vass administratör som vill hjälpa oss att bli ännu bättre. Du erbjuds en roll som är företagets hjärta och du blir vår first point of contact. Du är den som ser till att flöden och processer fungerar smidigt och med hög kvalitet.

Vår verksamhet är snabb, professionell och kännetecknas av vår framåtanda och vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper där rätt inställning är avgörande. Vi ser därför att du är flexibel, har förmågan att prioritera och besitter ett starkt självledarskap.

Du trivs med att arbeta i team och att du är lösnings- och serviceorienterad. Du är analytisk och gillar att arbeta med siffror och detaljer. Du gillar att ha stora kontaktytor, både internt och externt.

Vi tror att du tidigare arbetat i snabbväxande företag, i en administrativ roll, och att du uppskattar en miljö där tempot är högt. Eftersom den här rollen arbetar i olika system vill vi att du tidigare varit superuser och att du har ett stort systemintresse.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, har goda kunskaper i svenska och engelska och att du behärskar Officepaketet, främst excel. Har du varit med på en transformation från manuell hantering till digital så är det ett stort plus.

Vad innebär rollen?

Rollen är bred och dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är:

 • Administration i våra system MillTime/Cinode (registrering av nya konsulter/uppdrag)
 • Superuser i MillTime, Cinode och MoveOn
 • Administration i EdgeHR (registrering av nya konsulter)
 • Löpande hantering av adminfrågor
 • Ansvara för fakturering och löpande ekonomi
 • Sakgranska och godkänna konsulternas fakturor
 • Referenstagning i mån av tid
 • Ansvara och koordinera frukostseminarium
 • Koordinera konsultuppdrag 
 • Dokumentering i Excel
 • Ta fram försäljningssiffror, nyckeltal och statistik månadsvis
 • Skicka ut utvärderingar och påminnelser gällande uppdrag, evenemang etc
Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med vårt systerbolag The Pace. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Vi sitter i fina lokaler på Sveavägen 13. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort