Bli kontaktad

Wise positions

Affärsorienterad HR-konsult till Malmö

Föregående

Show all White papers

Nästa

04 / 04 / 19

Affärsorienterad HR-konsult till Malmö

Vi söker en affärsorienterad och passionerad HR-konsult som vill vara med på en tillväxtresa. 

Wise Consulting levererar kvalificerade HR-konsulttjänster till företag och organisationer som har höga ambitioner för sin affär och sina medarbetare. Tjänsterna utförs både på strategisk och operativ nivå och är anpassade till kundens verksamhet och specifika behov. Vi stävar alltid efter att nå våra kunders mål och samtidigt ha den bästa tiden i vår karriär.

Vi tycker att det är otroligt viktigt att våra anställda är affärsdrivna och att de hela tiden vill förbättra och effektivisera, både kundens affär och verksamhet och vår egen organisation. Vi ser gärna att alla är bidragande till affären, och att försäljning är något som du tycker är roligt.

Hur är det att vara HR-konsult hos oss?

Som HR-konsult på Wise Consulting får du möjlighet att arbeta i olika spännande uppdrag tillsammans med andra passionerade, affärsdrivna och kunniga HR-profiler. Ute hos våra kunder kan du arbeta både på interim och med spännande HR-projekt. Du har alltid tillgång till dina konsultkollegors kunskap, kompetens och stöd. Som konsult hos oss blir du tillsvidareanställd och får tillgång till inspirationsdagar och events.

Du får stor möjlighet att utvecklas både som person och i din yrkesroll tack vare att uppdragen du utför är varierande både i innehåll och storlek. Genom dina inspirerande konsultkollegor får du också möjlighet att utbyta erfarenheter, kunskap och skratt.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete
  • Har akademisk examen, inom personal eller motsvarande
  • Är affärsdriven
  • Har ett starkt intresse för människor – genom människor når vi framgång
  • Har ett starkt engagemang och stor uthållighet – vi ger oss inte i första taget
  • Är positiv och entusiasmerande – vi ska ha kul också

I rollen som konsult hos oss kommer du att utveckla ditt affärsmannaskap och samtidigt bli en del av den spännande utvecklingsresa som ligger framför oss.

Är du sugen på att träffa oss? Skicka in din ansökan här nedan!

Om du har frågor, kontakta Heléne Mårtensson på +46735216543 eller helene.martensson@wiseconsulting.se