bottom-right
top-left

Vinn en ledarutvecklare

Utveckla ditt ledarskap med oss!
 60 minuters workshop helt skräddarsydd för dig 

 

 

Ta chansen och vinn en timmes workshop med en av våra ledarutvecklare! Vi lottar ut hela 10 vinster, så du har flera chanser att vinna!

Just nu sitter många ledare med hög arbetsbelastning, utmaningar i det digitala ledarskapet och förmodligen förändringsarbete på agendan. Vad är din specifika utmaning? Hur ska du som ledare tänka, agera och prioritera? 

Varje bolags viktigaste tillgång är som bekant människorna. Vad skulle hända i just din organisation om du kunde frigöra och utveckla varje individs potential, förmågor och engagemang? Vad skulle det innebära för bolagets resultat om du kunde öka kraften av allas insatser med 5%? Eller kanske 20%? Vi vet att det finns en outnyttjad potential i varje organisation, varje ledare och individ.

Det är här som vi tillsammans vet att vi kan göra skillnad. Läs nedan mer om tävlingen!
Välkommen att delta.

Om tävlingen

Vi lottar ut 10 vinster! En timmes kreativ workshop som vi baserar just på dina utmaningar och behov. Vad behöver just du stöttning med? Har du svårt att motivera teamet? Kanske vet du inte exakt hur du ska navigera och prioritera mellan dina roller som chef, ledare, coach och medmänniska? Vinnarna meddelas via mail. Workshopen genomförs på distans via Zoom/Teams. 

Skriv kort ner dina tankar i fältet nedan. Tävlingen avslutas den 28 februari. Vi behandlar alla svar strikt konfidentiellt och delar ingen information vidare.

Tävlingen är avslutad, men vi hör gärna om dina utmaningar och hjälper dig vidare. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Några kunder vi jobbar med

Dahl_logotyp_Alternativ_blå EJ på webben
aspia2
hsb2
coop2
nch2
fojab
volt
skandia-fastigheter
Logo_bySF_png

Lästips! Kika gärna in under insikter och kunskap. Där hittar du relevant information under taggen "Corona" som ger dig bättre koll på läget. 

Group 2

Behöver du stöd i din organisation?

Kontakta Sofia Ceder så berättar hon mer.

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.