Bli kontaktad

Vi är med och förbättrar världen – häng på du med!

Välkommen på mingel, mat och prat tillsammans med oss!

Våra partnerträffar riktar sig exklusivt till dig som är partner till oss. Vi vill genom våra träffar inspirera och dela med oss av kunskap, tips och lära känna varandra bättre. Vi vill erbjuda ett engagerande partnerskap som står för frihet, trygghet och utveckling! Sociala innovationer och socialt entreprenörskap växer mer och mer, vilja att kunna göra skillnad genom företagande ökar kraftigt. Därför är vi extra stolta över att bjuda in Limeblue Impact till vår partnerträff 14 mars!

Välkommen på partnerträff!

Vi på Wise Consulting är otroligt stolta över att vara samarbetspartners med just dig! Vårt mål är att skapa nära och inspirerande upplevelser tillsammans med våra partners. Limeblue Impact  är ett spännande företag som kopplar ihop individer med sociala entreprenörer som genom sitt arbete bidrar till FN:s globala mål för en bättre värld.

Vilka är Limeblue Impact?
Limeblue består av ett mindre dreamteam som alla brinner för att göra skillnad, riktig skillnad. Affärsidén är grundat ur en dröm, en dröm om att både kunna göra skillnad för medarbetare som hungrar efter att bidra för ett högre syfte, företag som vill bidra till en bättre värld och entreprenörer som behöver hjälp för att lyckas:

  • Att unga ska känna sig värdefulla för samhället
  • Att få nyanlända i arbete
  • Rätten till utbildning
  • Sprida information om konsumtion
  • Att utrota hunger

Vi minglar, äter god mat tillsammans.

Kom och lyssna till en inspirerande föreläsning och hör hur du kan vara med och bidra.

När? 14 mars, mingel och mat från 17.00
Var? Andra Hötorgshuset, Sveavägen 13, våning 15

OSA senaste den 4:e mars.

Varmt välkommen!

Boka in dig här!

Fyll i dina uppgifter nedan.