Bli kontaktad

Utveckla team & medarbetare

Team och ledningsgruppsutveckling

Engagemang, motivation, insikt och måluppfyllelse är viktiga beståndsdelar för att nå önskvärda resultat. Genom att stärka chefer, ledare och medarbetare kan du skapa tydlighet och en mer framgångsrik organisation. Vi rustar dig med nya insikter, verktyg och inspiration.

Ledningsgrupps- och teamutveckling

Forskning visar att välutvecklade team och ledningsgrupper är mer produktiva, effektiva och har högre kundnöjdhet. Vi förser grupper och andra team med metoderna, konsulterna och relevanta verktyg, såsom GDQ, RSI, Teambook samt profilanalyser. Tillsammans med er skapar vi förutsättningar till handling och ger er relevanta nycklar för att nå framgångsrika beteenden och önskad effekt.

Ensam är inte stark; det är tillsammans vi vinner. Ett sammansvetsat, väl utvecklat team är det som ger bäst förutsättningar för hög produktivitet, framgång och nöjda kunder. Vi ger dig och dina medarbetare den teamutveckling som tar er till nästa nivå.

Medarbetarutveckling

Vi utvecklar era medarbetare genom individuella insatser som individuell coachning alternativt genom motivationsprogram. På så sätt kan du lyfta dina medarbetare och öka ansvarstagande samt motivation. Vårt arbetssätt är att generera eget ansvar samt ge konkreta verktyg för detta.

Utveckling ska inte vara invecklat! Vår medarbetarutveckling ger ökad självinsikt, stärker kommunikationen, hjälper till att hitta motivation och identifierar och utvecklar styrkor. Vårt arbetssätt kommer att lyfta era medarbetare och uppmuntra till ett större ansvarstagande.

Work-life balance

Vi förväntas följa med i en värld som förändras i ett högt tempo. Hur gör vi det på ett lustfyllt och hållbart sätt? Att investera i hållbara människor är basen för att skapa framgångsrika organisationer. Vi tillhandahåller verktygen för dig som vill hitta ”worklife balance”. 

Vad är work-life coachning? 

Work-life balance handlar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Det är inte synonymt med att sträva efter att arbeta mindre utan handlar mer om att ha tillgång till de resurser som krävs för att kunna utföra sitt arbete. Vi stöttar såväl team som enskilda individer och ger våra deltagare en verktygslåda med strategier, praktiska verktyg och metoder som kan användas direkt. Fokus är att skapa förmåga att hantera nuet och förutsättningar i långsiktighet i hållbara beteenden och förhållningssätt. ​

Vi anpassar våra upplägg utifrån just dina eller ditt teams unika utmaningar. Fokus är att öka förståelsen för vad som skapar balans i livet, mellan arbete och fritid.​

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort

  • Vad har ledarutvecklingsinsatsen lett till så här långt?

    ”Ledarprogrammet har förutom att ge cheferna mer kunskap också bidragit till att stärka sammanhållningen bland cheferna i bolaget!”

    Läs mer om samarbetet
    Lotta Hammarström på Omegapoint