Bli kontaktad

Utveckla ledare

Ledningsutveckling
tillsammans når vi resultat

Som ledare och chef ställs du dagligen inför stora som små beslut och diverse dilemman i ledarskapet. Det kan handla om förändringsarbete, affärsfrågor, vikande resultat, prioriteringar eller utmaningar med motivation hos dig eller dina medarbetare. Engagemang, motivation, insikt och måluppfyllelse är viktiga beståndsdelar för att nå önskvärda resultat. Genom att utbilda och coacha chefer, ledare och medarbetare samt team kan du skapa tydlighet och en mer framgångsrik organisation. Vi rustar ledare med nya insikter, nya verktyg och inspiration för att nå dit de vill.

Öppen och skräddarsydd ledarutbildning

Du har säkert gått på en kurs och tänkt att innehållet var intressant och lärorikt.

Men hur ofta har du använt din nyvunna kunskap i praktiken?  Genom Wise Consultings affärsområde Capacitet, erbjuder vi en beprövad läromodell och låter en personlig coach leda dig genom hela ledarutbildningen – från ax till limpa.

Våra öppna utbildningar bygger på gedigen forskning och modern pedagogik. Vår unika metod och våra personliga coacher säkerställer att utbildningen leder till en bestående beteendeutveckling.

Några av våra utbildningar:

 • Ny som chef | Är du nybliven chef? Grattis! Du står inför ett roligt och utmanande uppdrag. En hands-on utbildning där du får en verktygslåda som du kan använda i din vardag direkt efter utbildningen.
 • Leda utan att vara chef | Har du förtroendet att leda andra människor i ditt uppdrag utan att ha formellt chefsansvar? En av framgångsfaktorerna i ditt uppdrag är att få människor att följa dig för att de vill och inte för att de måste. I denna utbildning får du chans att utveckla ditt ledarskap för att skapa ett engagerat team som drar åt samma håll och skapar resultat.
 • Chef 2.0 | Letar du efter ett förhållningssätt som hjälper dig att behålla glöden trots ständiga förändringar i ditt uppdrag? Vill du lära dig metoder att  för att hantera utmaningar mer framgångsrikt? Då har du hittat rätt utbildning för dig.

LÄS MER PÅ CAPACITETS HEMSIDA!

Chefscoachning

Tillsammans med din coach får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap.

Chefscoachning fokuserar på din situation som ledare och skapar långsiktiga beteendeförändringar och bestående resultat. Du ökar din emotionella och sociala intelligens, vilka är avgörande kompetenser för att vara en framgångsrik ledare i dagens snabbt föränderliga affärsvärld.

Uppnå resultat såsom:

 • Ökad självkännedom och personlig utveckling
 • Styrka att hantera och driva förändring
 • Ökad motivation, prestation, och resultat
 • Verktyg för ett hälsosamt ledarskap
 • Ökad kommunikationsförmåga
 • Trygghet i din roll som chef

Vi hjälper dig att få nya infallsvinklar och guidar dig till bestående förändring, så du kan ändra sättet att arbeta tillsammans med andra. Vi ger dig konkreta råd och verktyg som du kan prova och använda redan nästa dag på jobbet.

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort

 • Vad har ledarutvecklingsinsatsen lett till så här långt?

  ”Ledarprogrammet har förutom att ge cheferna mer kunskap också bidragit till att stärka sammanhållningen bland cheferna i bolaget!”

  Läs mer om samarbetet
  Lotta Hammarström på Omegapoint