Bli kontaktad

Outplacement – För arbetsgivare!

Ett outplacementprogram skapar vinnare!

Outplacement är en tjänst där ni får hjälp med att gå skilda vägar under strukturerade och ansvarsfulla former. Genom att erbjuda ett professionellt outplacementprogram ger du ett schysst avslut för dina medarbetare vilket stärker er position som arbetsgivare. Du skapar trygghet för alla anställda och ger medarbetarna som måste gå rätt förutsättningar för att ta nya kliv i karriären.

Outplacement

Vi hjälper din/a medarbetare att hitta sina styrkor och nästa utmaningar. Våra certifierade coacher har lång erfarenhet av individuell coachning, vägledning och rådgivning från många olika branscher och positioner.

Vi arbetar enligt en målinriktad och effektiv metod som utvecklats efter många års erfarenhet av outplacement och individuell coachning, RUSH-metoden.

Med vår metod får klienten rätt förutsättningar att landa i sig själv och skapa konkurrenskraftiga ansökningar till rätt roller som leder till intervjuer. Vi har goda kunskaper om den lokala arbetsmarknaden och flera av våra systerbolag är välkända rekryteringsföretag, vilket kan bli värdefulla kontakter för klienten. Vi arbetar alltid efter klientens behov och utmaningar.

Vinster med outplacement:

  • Skapar trygghet i organisationen
  • Hjälper medarbetare snabbt till nya utmaningar
  • Skapar viktiga ambassadörer för verksamheten

Våra program

Skapa ambassadörer med hjälp av ett outplacementprogram.

I våra standardprogram träffas klient och coach vid 8, 13 eller 20 personliga möten där varje möte varar cirka 1,5 timme (3, 6 eller 12 månader). Under hela perioden har klienten stöd av sin karriärcoach och vår karriärportal, med allt som rör jobbsök. Eftersom varje situation och människa är unik skräddarsyr vi gärna ett program som passar just din organisation och dina anställda.

Vi kan coacha alla typer av roller, allt ifrån assistenter, projektledare, säljare till specialister, chefer och vd:ar.

UTFALL

I dagsläget har 90 % av de vi coachar en ny lösning inom sex månader från uppdragets start. Enligt våra kvalitetsmätningar är 100 % av våra klienter nöjda med våra coachningsprogram varav 93 % ger oss högsta betyg.

Vill du höra mer om hur vi arbetar med outplacement och hur vi kan hjälpa dig, hör av dig till oss så hittar vi ett upplägg som passar för din organisation.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Fyll i dina uppgifter nedan.