Bli kontaktad

Outplacement – För anställd!

Din väg mot ett nytt arbete!

Outplacement är en tjänst där ni får hjälp med att gå skilda vägar under strukturerade och ansvarsfulla former. Genom att välja ett professionellt outplacementprogram och karriärcoach säkrar du dina chanser att få ett nytt arbete. Hos oss har 9 av 10 ett nytt arbete inom 6 månader.

Outplacement

Att göra slut med jobbet kan vara tufft men ibland måste vi gå skilda vägar.

Outplacement är en tjänst där ni får hjälp med att gå skilda vägar under strukturerade och ansvarsfulla former, vilket både gynnar båda parter.

Har relationen mellan dig och din arbetsgivare inte utvecklats som förväntat, eller behöver organisationen förändras så att det påverkar din tjänst. Din roll kanske inte är den samma som den var när du började.

Då kan du hamna i ett läge med omställning eller avveckling. Genom att välja ett outplacementprogram får du professionell hjälp av en erfaren karriärcoach i din resa mot nya utmaningar.

Oavsett om din nästa utmaning är ett nytt arbete, start av egen verksamhet, eller studier får du med coachens hjälp stöd, struktur och råd för att nå dina mål.

Våra certifierade coacher har erfarenhet från många olika branscher, positioner, individuell coachning, vägledning och rådgivning. Vi arbetar enligt en målinriktad och effektiv metod som vi utvecklat efter många års erfarenhet av outplacement och individuell karriärcoachning.

Våra program

Du får rätt förutsättningar att landa i dig själv och skapa konkurrenskraftiga ansökningar som leder till intervjuer. Vi har goda kunskaper om den lokala arbetsmarknaden och flera av våra systerbolag är välkända rekryteringsföretag, vilket kan bli värdefulla kontakter för dig.

I våra standardprogram träffas du och din karriärcoach vid 8, 13 eller 20 personliga möten där varje möte varar cirka 1,5 timme (3, 6 eller 12 månader). Under hela perioden har du stöd av din karriärcoach, tillgång till vår karriärportal med allt som rör jobbsökande, samt möjlighet att gå på inspirationsträffar.

Eftersom varje situation och människa är unik skräddarsyr vi gärna ett program som passar just dig.

UTFALL

I dagsläget har 90 % av de vi coachar en ny lösning inom sex månader från uppdragets start. Enligt våra kvalitetsmätningar är 100 % av våra klienter nöjda med våra program varav 93 % ger oss högsta betyg.

VILL DU VETA MER?

Vill du höra mer om hur vi kan hjälpa dig, hör av dig till oss så hittar vi ett upplägg som passar för just dig och din organisation. Hör av dig via formuläret nedan.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Fyll i dina uppgifter nedan.