Bli kontaktad

Outplacement & karriärcoachning!

Så blir ni båda vinnare!

Outplacement och karriärcoachning är lösningen när arbetsgivare och anställd tvingas gå åt olika håll. Det finns många olika anledningar till att avveckling, omställning eller förändring blir nödvändigt. Det kan handla om arbetsbrist, omorganisation eller om personliga uppgörelser. Genom outplacement och karriärcoachning kan det dock bli win-win för såväl organisation som medarbetare, hur konstigt det än låter.

Outplacement

Outplacement är en tjänst där ni får hjälp att gå skilda vägar under strukturerade och ansvarsfulla former, vilket både arbetsgivare och anställd vinner på.

Det finns flera anledningar till att arbetsgivare och anställd behöver gå åt olika håll, och när en anställd inte kan, vill eller får arbeta kvar är ett outplacement-program en bra lösning. Den anställde får coachning, rådgivning och hjälp till ett nytt arbete snabbare. Ni som arbetsgivaren kan fortsätta med verksamheten, samtidigt som ni visar att ni tar hand om era anställda genom hela anställningen.

Läs mer om outplacement:

För dig som arbetsgivare!

För dig som anställd!

Karriärcoachning

Karriärcoachning är en tjänst som hjälper medarbetare att hitta sin passion, motivation och kanske sitt nästa steg.

Vi vet att en personlig karriärcoach är en framgångsfaktor då en medarbetare antingen behöver lämna sin anställning, hitta nytt uppdrag internt eller finna ny motivation för det befintliga uppdraget.

Vid en omställning är det mycket värdefullt att få stöd och ett bollplank i form av en karriärcoach som har bred kompetens inom motivation och jobbsökande.

Vid sidan av dina coachmöten ges tillgång till vår karriärportal med länkar till jobbsajter, tips, råd, mallar för cv:n mm. Utöver detta erbjuds inspirationsträffar med fokus på tex LinkedIn, personligt varumärke och liknande teman.

Vill du veta mer om Outplacement & Karriärcoachning?

Fyll i fälten nedan så hör vi av oss.

RUSH-metoden får det att hända!

R

Reflektion. Identifierar styrkor, drivkrafter och kompetens. Vi fastställer personliga mål och nästa steg i karriären.

U

Utbud. Vi kartlägger arbetsmarknaden, relevanta branscher och roller. Vi går igenom olika sökvägar och möjligheter.

S

Strategi. Vi går igenom CV, personligt brev samt relevanta nätverk.

H

Handling. Vi genomför en testintervju med rekryterare, gör en konkret aktivitetslista samt handlingsplan.

 • Kia Lingegård

  "Om jag skulle följa min passion för människor och deras utveckling så var det till Wise Consulting jag skulle söka mig".

  Jag vill veta mer
 • Karin-block-ny

  Varför har Karin valt Wise Consulting?

  ”Jag får så mycket på Wise Consulting som jag värdesätter högt; utveckling, glädje och inspiration i härligt utmanande uppdrag.”

  Jag vill veta mer