Bli kontaktad

Medarbetarutveckling – våra utbildningar

Utbildningar inom medarbetarutveckling

Nedan ser du några av våra utbildningar som vi tillhandahåller genom vårt affärsområde Capacitet. Vårt unika koncept gör verklig skillnad och skapar effekt från dag 1. Vårt mål är att varje medarbetare skall bli sin chefs bästa medarbetare. Vårt löfte till dig är att vi ser till att du kan förverkliga din fulla kapacitet och bli den ledare och medarbetare du vill vara. Vi kallar det för: Utveckling. På riktigt.

Hållbart självledarskap

Hållbart självledarskap är utbildning där du under 2 heldagar får kunskap och verktyg för att arbeta mer hållbart och produktivt. Du får knepen som hjälper dig att prioritera, ta rätt beslut i vardagen och ta ansvar för din hållbarhet kopplat till ditt uppdrag.

Praktisk retorik

Vill du engagera, skapa nyfikenhet och nå ut med ditt budskap? Vill du ha hjälp att stärka din retorik och förmåga att övertyga? Vill du känna mer trygghet och säkerhet inför din nästa dragning? Vår utbildning praktisk retorik ger dig rätt förutsättningar och självförtroende för att leverera inför en publik.

Leda utan att vara chef

Har du förtroendet att leda andra människor i ditt uppdrag utan att ha formellt chefsansvar? Vad kul! En av framgångsfaktorerna i ditt uppdrag är att få människor att följa dig för att de vill och inte för att de måste. I denna utbildning får du chans att utveckla ditt ledarskap för att skapa ett engagerat team som drar åt samma håll och skapar resultat.

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort

 • Vad gjorde karriärcoachningen för dig?

  ”Karriärcoachningen blev en ”eye opener” och ledde till en helomvändning”

  Läs mer om samarbetet

  Ebba Hult

  Senior rådgivare på Centigo

 • Vad har hänt efter ledarprogrammen?

  "På Tobii har vi nu lyckats kommunicera att vi värderar ledarskap högt, du ska vara stolt om du arbetar som ledare hos oss och ta ditt uppdrag på största allvar!"

  Läs mer om samarbetet

  Cecilia Eriksson

  HR-Direktör på Tobii

 • Vad har utvecklingsinsatserna lett till?

  ”Våra ledare har fått en ökad medvetenhet om sitt egna ledarskap och en djupare självinsikt”

  Läs mer om samarbetet

  Anders Asp

  HR-Chef på TL Bygg