Bli kontaktad

Medarbetarutveckling – våra utbildningar

Utbildningar inom medarbetarutveckling

Nedan ser du några av våra utbildningar som vi tillhandahåller genom vårt affärsområde Capacitet. Vårt unika koncept gör verklig skillnad och skapar effekt från dag 1. Vårt mål är att varje medarbetare skall bli sin chefs bästa medarbetare. Vårt löfte till dig är att vi ser till att du kan förverkliga din fulla kapacitet och bli den ledare och medarbetare du vill vara. Vi kallar det för: Utveckling. På riktigt.

Hållbart självledarskap

Hållbart självledarskap är utbildning där du under 2 heldagar får kunskap och verktyg för att arbeta mer hållbart och produktivt. Du får knepen som hjälper dig att prioritera, ta rätt beslut i vardagen och ta ansvar för din hållbarhet kopplat till ditt uppdrag.

Effektiv kommunikation – DISC

Behöver du utveckla din kommunikation så att dina medarbetare uppfattar dig rätt? Är du intresserad av att förstå dina medarbetare bättre? Vill du minska risken för missförstånd och öka effektiviteten i ert samarbete? Då är detta utbildningen för dig!

Projektledarskap

Det här är utbildningen där du får kunskaper och metoder för att driva ditt projekt. Du får också verktygen för att leda, utveckla och motivera dina medlemmar i projektteamet så att ni tillsammans skapar resultat på ett effektivt och lönsamt sätt.

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort

 • Vad har utvecklingsinsatserna lett till?

  ”Våra ledare har fått en ökad medvetenhet om sitt egna ledarskap och en djupare självinsikt”

  Läs mer om samarbetet

  Anders Asp

  HR-Chef på TL Bygg

 • Vad har ledarutvecklingsinsatsen lett till så här långt?

  ”Ledarprogrammet har förutom att ge cheferna mer kunskap också bidragit till att stärka sammanhållningen bland cheferna i bolaget!”

  Läs mer om samarbetet
  Lotta Hammarström på Omegapoint
 • Vad har ledarutvecklingen lett till?

  ”Nu har vi en helt annan kunskap om våra ledarkompetenser och kan nu fortsätta att utveckla ledarskapet inom Olympus!”

  Läs mer om samarbetet
  Yonna Jonsson på Olympus