Bli kontaktad

Individuell coachning

Hållbara, motiverade medarbetare skapar resultat på sista raden

Vi utvecklar era medarbetare genom individuella insatser som individuell coachning alternativt genom motivationsprogram. På så sätt kan du lyfta dina medarbetare och öka ansvarstagande samt motivation. Vårt arbetssätt är att generera eget ansvar samt ge konkreta verktyg för detta.

Individuell coachning

Coachning är ett starkt alternativ till traditionella utbildningar när syftet är att få ökad självinsikt, stärka kommunikation, hitta motivation och riktning, att identifiera och utveckla styrkor samt skapa beteendeförändring. Vi kompletterar ofta coachning med en personprofil för just dina medarbetares behov.

Vi erbjuder en verktygslåda med strategier, praktiska verktyg och metoder som direkt kan användas. Målet är att dina medarbetare ska motiveras till att påverka sin situation och därmed att prestera bättre. När vi coachar utgår vi alltid från medarbetarens specifika utmaningar och mål.

Alla våra upplägg bygger på forskning inom KBT, positiv psykologi, inlärningspsykologi och den senaste arbetsmiljöforskningen, samt beprövad erfarenhet utifrån alla de uppdrag vi utfört tidigare. Vi anpassar alltid våra upplägg efter era unika utmaningar.

Hållbara och motiverade medarbetare – hur lyckas du?

Vi lever idag i en värld med högt tempo. Vi fattar många beslut och gör prioriteringar i ett extremt informationsflöde, både på arbetet och i privatlivet. Hur gör vi det på ett hållbart sätt? 

Sjukskrivningar på grund av stress ökar hela tiden och på bara tio år har antalet personer som remitterats vidare för en stressrelaterad sjukdom blivit dubbelt så många. En trend som vi måste vända. Men hur? Genom ökad insikt, träning i självledarskap och en god arbetsmiljö kan du minska stressen. Att investera i hållbara medarbetare är grunden för framgångsrika organisationer.

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort