Bli kontaktad

Chefscoachning

För dig som vill
utveckla ditt ledarskap

Chefscoachning är för dig som vill utvecklas och bli en bättre ledare! För dig som vill motivera dina medarbetare, öka prestation och resultatet. Vi hjälper dig att bli en ledare som kan lyssna, inspirera och skapa engagemang. En ledare som utvecklar er organisation i rätt riktning.

Chefscoachning

Vill du utvecklas och bli en bättre ledare? Vill du motivera dina medarbetare, öka prestation och resultatet? Då ska du prova chefscoachning. Hos oss får du konkreta råd, metoder och verktyg som du kan prova och använda redan nästa dag på jobbet – det är då som skillnad sker. 

Vad ger chefscoachning?

Våra erfarna och professionella coacher hjälper dig i hur du ska få din organisation och dina medarbetare att utvecklas framgångsrikt. Du är den som får verksamheten att växa, får medarbetare att bli mer engagerade, självgående och kreativa, genom aktiva val som du gör. Att investera i chefscoachning är att investera i en mer hållbar och framgångsrik framtid för företaget.

Vi använder oss bland annat av EQi 2.0. Ett test som mäter 15 förmågor inom emotionell intelligens som är avgörande för framgång. Du får insikt om dina emotionella och sociala förmågor och hur du kan utveckla dessa för att möta dagens utmanade och föränderliga arbetsliv. Vi använder också 360-analyser för att jobba mot mål med dina kollegors bild av nuläget som utgångspunkt. Det ger oss en god möjlighet att mäta den förändring som sker genom coachprocessen.

Executive chefscoachning

Vi vet att det lätt kan bli ensamt på toppen, många svåra och tuffa beslut som ska fattas, förändringar som ska genomföras och idéer som ska införlivas. Då kan det vara skönt att ha en extern speaking partner med erfarenhet från liknade situationer och utmaningar. Executive chefscoachning är ett partnerskap mellan dig och en professionell coach som ger dig möjlighet att bolla frågor, få vägledning och utmanas i ditt tankesätt.

Vi utgår ifrån din situation, dina utmaningar och dina mål i din roll som ledare. Vårt mål är att skapa långsiktiga förändringar och underlätta din vardag. Vi vill att du ska bli en ännu bättre ledare och öka din sociala intelligens, samarbetsförmåga, hållbarhet och förmåga att tänka nytt och agilt, vilka är avgörande kompetenser för att vara en framgångsrik ledare idag.

Med chefscoachning uppnår du resultat som:

  • Ökad självinsikt, motivation, hållbarhet och trygghet i din roll som ledare
  • Bättre på att kommunicera, ge feedback och hantera förändringar och konflikter
  • Ökad effektivitet genom prioriteringar och delegering
  • Stärkt engagemang hos dig och dina medarbetare genom tillit och psykologisk säkerhet
  • Utvecklat ledarskap med ny kunskap, metoder och verktyg

Executive chefscoachning riktar sig till dig som arbetar i en ledande befattning, sitter med i ledningsgrupp, styrelse eller är VD. Vill du veta mer om chefscoachning och hur ett upplägg kan se ut? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vill du veta mer om chefscoachning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!