Bli kontaktad

Ledarutveckling

Ledarutveckling
tillsammans når vi resultat!

Att satsa på ledarutveckling ger dig som ledare och chef rätt förutsättningar att hantera utmaningar i vardagen. Du ställs dagligen inför såväl stora som små beslut och diverse dilemman när det kommer till ditt ledarskap. Det kan handla om förändringsarbete, affärskritiska frågor, vikande resultat, prioriteringar eller utmaningar med motivation. Engagemang, motivation, insikt och måluppfyllelse är viktiga beståndsdelar för att nå önskvärda resultat. Vi rustar dig med nya insikter, rätt verktyg och metoder, samt inspiration för att nå dit du vill.

Ledarutveckling

Bra ledare skapar framgång, engagemang, arbetsglädje och motivation. Ledarutveckling handlar om att säkerställa er organisations framgång. Genom ett coachande förhållningssätt, stärkt självledarskap och insikt om din ledarstil blir du en bättre ledare.

Du har säkert gått en ledarutbildning och tänkt att innehållet var intressant och lärorikt. Men hur ofta har du använt dina nyvunna kunskaper i praktiken? Vårt egna affärsområde Capacitet, erbjuder ledarutveckling för dig som vill ha förändring på riktigt.

Vi erbjuder både färdigpaketerade ledarutbildningar och skräddarsydda ledarutbildningar som alla bygger på gedigen forskning och modern pedagogik. Vår unika metod och våra erfarna ledarutvecklare säkerställer att utbildningarna leder till bestående beteendeutveckling och förändring.

Chefscoachning

Genom chefscoachning får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper för ännu bättre effekt. Genom att arbeta och träna tillsammans med en coach får du möjlighet att skräddarsy din egen utveckling.

Chefscoachningen fokuserar på din situation som ledare och skapar långsiktiga beteendeförändringar och bestående resultat. Du ökar din emotionella och sociala intelligens, vilka är avgörande kompetenser för att vara en framgångsrik ledare i dagens snabbt föränderliga affärsvärld.

Med chefscoachning uppnår du resultat som:
 • Ökad självkännedom och personlig utveckling
 • Styrka att hantera och driva förändring
 • Ökad motivation, prestation, och resultat
 • Verktyg för ett hållbart ledarskap
 • Ökad kommunikationsförmåga
 • Säkerhet i din roll som ledare

Vi hjälper dig att få nya infallsvinklar och guidar dig till bestående förändring. Vi ger dig konkreta råd, metoder och verktyg som du kan prova och använda redan nästa dag på jobbet.

Förändringsledning

Förändringsledning handlar både om att leda sig själv i förändring och att kunna leda andra i förändring.

Vi jobbar med chefer som behöver utveckla sig själva och sitt ledarskap inför eller mitt i en större förändring samt även med chefer som agerar i förändringsintensiva organisationer. Vi stöttar också team som är eller har varit med om större organisationsförändringar.

Situationer som är viktiga att behärska vid förändringar och som vi kan stötta våra kunder med:

 • Rådgivning till chefer, medarbetare och team
 • Arbetsrättsliga processer
 • Kommunikationen
 • Hantering av reaktioner och motstånd

Vill du veta mer om ledarutveckling?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

 • Vad har ledarutvecklingsinsatsen lett till så här långt?

  ”Ledarprogrammet har förutom att ge cheferna mer kunskap också bidragit till att stärka sammanhållningen bland cheferna i bolaget!”

  Läs mer om samarbetet
  Lotta Hammarström på Omegapoint