Bli kontaktad

HR-transformation

Rikta kraften och nå era mål!

Vi vet att HR har blivit en allt viktigare funktion och att HR ställs inför fler och fler utmaningar. Allt från ökad globalisering, digitalisering och förändringstakt till jakten på talanger och att skapa effekt och resultat på sista raden. Bedriver du ett HR-arbete i framkant? Vi kan hjälpa dig att utveckla HR. Anlita en HR-specialist via oss.

HR-strategi

Behöver du en ny eller omarbetad HR-strategi som följer verksamhetens övergripande mål och strategier?Vi är övertygade om att när HR tar plats och tydliggör hur HR kan bidra till verksamheten, så skapas resultat på sista raden. Vi stöttar både HR-chef och ledningsgrupp att skapa en HR-strategi som bidrar till er affärsnytta.

HR-strategiarbetet innehåller följande moment:

 • Analys av affärs- och verksamhetsplan, strategier och framtida utmaningar
 • Intervjuer och workshop
 • Identifiera och utveckla affärskritiska HR-processer, tjänster och nyckeltal
 • Ta fram HR:s strategi och leveransmodell

HR-system/Digital HR

Digitaliseringen erbjuder många verktyg och plattformar för att hitta bra analyser och effektivisera HR-arbetet.

Vi är övertygade om att dessa digitala möjligheter inte bara kommer att förändra våra verktyg och arbetssätt utan även förändra våra organisationer i grunden. Vi kan hjälpa dig att dra fördel av de möjligheter som digitaliseringen erbjuder:

 • HR Analytics – att analysera och hjälpa er att använda all personaldata som ni har för att få en djupare förståelse av verksamheten t.ex. att förutspå kompetensbehov, rekryteringsbehov eller framtida ledarskapsbehov
 • HR-system (HRIS) – stöd i att kravställa, utvärdera och implementera HR-system
 • Digital HR-strategi – kartläggning av nuläge i den digitala utvecklingen från ett HR-perspektiv och rekommendation på strategi
 • Digital kommunikation – kanalval för kommunikation med medarbetare och plan för vad som kommuniceras var, när och av vem
 • Beteendeförändring hos medarbetare – för att realisera vinsterna med digitaliseringen behöver beteenden, arbetssätt och mindset också utvecklas. Vi hjälper er att identifiera gap, samt skapa och implementera en strategi för att navigera effektivt i den digitala miljön

HR-mentorskap

Många av våra kunder söker en erfaren mentor för att få coachning, stöttning och nya insikter. Våra mentorsprogram läggs upp individuellt efter dina unika utmaningar. Vi matchar dig mot en mentor som du känner förtroende för. Programmet inleds med att du och din mentor kartlägger vad dina behov är och hur du bäst kommer kunna ta dig i mål.

Mentorns roll är att i stötta, utmana, coacha och ge förslag utifrån sin erfarenhet. Alla samtal sker under full konfidentiellt där dialogen mellan dig och din mentor präglas av ömsesidighet och respekt. Att utforska det okända tillsammans, för att hitta rätt väg framåt utifrån dina utmaningar.

Hör av dig till oss

så berättar vi mer!

Varför HR-konsulter via Wise Consulting?

1

Trygghet och hög kvalitet - HR är vår kärnverksamhet, vi kan HR!

2

Kort startsträcka genom att våra HR-konsulter har stor vana att snabbt sätta sig in i nya verksamheter.

3

Tillgång till hela vår samlade erfarenhet inom HR-området via vårt gedigna strukturkapital inom HR.

4

Flexibilitet och tillgänglighet genom att vi snabbt kan erbjuda stöd på plats eller distans.

 • Vad tycker Fora om samarbetet?

  ”Wise Consulting förstod snabbt vårt behov och kunde utifrån det presentera helt rätt kandidater för uppdraget.”

  Läs mer om samarbetet

  Tomas Torarp på Fora stod inför stundande föräldraledighet

 • Varför har Hässleholm Miljö valt oss?

  Jag uppskattar kompetensen och förståelsen för vad vi behövde. HR-konsulten vi fick hade stor erfarenhet av det eftersom hon har varit inom olika bolag och företag tidigare. Hon visade prov på en förmåga att snabbt sätta sig in i vår situation.

  Läs mer om samarbetet

  Gunilla Holmberg

  VD Hässlehom Miljö

 • Varför har Stavdal valt Wise Consulting?

  ”Eftersom vi var osäkra på omfattningen av stödet var det väldigt viktigt för oss att det fanns mycket flexibilitet i upplägget. Detta kunde Wise Consulting erbjuda.”

  Läs mer om samarbetet
  Mikael Olsson (Stavdal) & Claes Berggren (Wise Consulting)