Bli kontaktad

HR-konsulter

Våra konsulter lyfter dina HR-frågor och skapar resultat

Behöver du kvalificerade personer med kort varsel för att fylla nyckelroller? Då ska du läsa vidare om våra HR-konsulter. Vi gör roller från HR-direktör, HR-chef, HR Business Partner till HR-specialist eller HR-generalist och levererar redan på första dagen. Genom att hyra in HR-kompetens får du snabbt rätt person på plats. Vårt mål är att du ska nå dina!

HR-konsulter utifrån dina behov

Alla våra HR-konsulter har varit verksamma inom HR i flera år och kan därför lätt kliva in i ett nytt uppdrag, både när det gäller längre interimslösningar och kortare uppdrag.

Söker du en mer junior person fixar vi så klart det också. Du kan få hjälp på hel- eller deltid, under kort eller lång tid. Vår utgångspunkt är det som ger effekt för din affär och dina mål.

Oavsett om du är i behov av specialistkompetens, tillfälliga lösningar i väntan på rekrytering, vid sjukskrivningar, tjänstledigheter, eller någon som bygger upp HR från grunden, så har du kommit rätt.

Vi har stor vana av att stötta kunder som saknar egna HR-resurser och behöver stöd inom HR-området. Vi kan ta ansvar för hela eller delar av HR-funktionen.

Hos oss kan du få HR-konsulter med upp till 20 års erfarenhet av strategisk och operativ HR, samt ledarskap inom en mängd olika branscher och roller. Vi har erfarenhet av svenska, nordiska och internationella bolag, i såväl den privata som den offentliga sektorn.

HR executive 

När du är i behov av strategisk HR i form av t.ex. en HR-direktör, en nordisk HR-chef, eller en SVP HR med internationell erfarenhet, så har vi rätt konsulter för dig. Våra HR-konsulter inom HR executive interim har lång erfarenhet av strategisk HR och ledarskap från en mängd olika branscher.

Oavsett om du behöver en förändringsledare eller någon som kan driva vidare verksamheten under en period, så hjälper vi dig. Förutom att du får en erfaren och professionell HR-konsult, får du ta del av hela vår samlade HR-kompetens. Detta skapar rätt förutsättningar för utveckling av din verksamhet.

Med stort fokus på er verksamhet skapar våra HR-konsulter resultat, gör skillnad och bygger förtroende bland både medarbetare och chefer. Alla våra HR-konsulter har genomgått en grundlig referenstagning och vid behov genomför vi även bakgrundskontroller. 

Vill du veta mer om våra HR-konsulter?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

 • Vad har hänt efter ledarprogrammen?

  "På Tobii har vi nu lyckats kommunicera att vi värderar ledarskap högt, du ska vara stolt om du arbetar som ledare hos oss och ta ditt uppdrag på största allvar!"

  Läs mer om samarbetet

  Cecilia Eriksson

  HR-Direktör på Tobii

 • Vad har utvecklingsinsatserna lett till?

  ”Våra ledare har fått en ökad medvetenhet om sitt egna ledarskap och en djupare självinsikt”

  Läs mer om samarbetet

  Anders Asp

  HR-Chef på TL Bygg

 • Vad tycker Fora om samarbetet?

  ”Wise Consulting förstod snabbt vårt behov och kunde utifrån det presentera helt rätt kandidater för uppdraget.”

  Läs mer om samarbetet

  Tomas Torarp på Fora stod inför stundande föräldraledighet