Bli kontaktad

HR-konsulter

Våra HR-konsulter utvecklar och framtidssäkrar din organisation

Behöver du kvalificerade personer med kort varsel för att fylla nyckelroller? Då ska du läsa vidare om våra HR-konsulter. Våra konsulter kan gå in i roller som HR-direktör, HR-chef, HR Business Partner, HR-specialist och HR-generalist och levererar redan från första dag. Genom att hyra in HR-kompetens får du snabbt rätt person på plats. Vårt mål är att du ska nå dina!

HR-konsulter utifrån dina behov

Alla våra HR-konsulter har varit verksamma inom HR i flera år och kan därför lätt kliva in i ett nytt uppdrag, både när det gäller längre interimslösningar och vid kortare uppdrag.

Söker du en mer junior person fixar vi så klart det också. Du kan få hjälp på hel- eller deltid, under kort eller lång tid. Vår utgångspunkt är det som ger effekt för din affär och dina mål.

Oavsett om du är i behov av specialistkompetens, tillfälliga lösningar i väntan på rekrytering, vid sjukskrivningar, tjänstledigheter, eller någon som bygger upp HR från grunden, så har du kommit rätt.

Vi har stor vana av att stötta kunder som saknar egna HR-resurser och behöver stöd inom HR-området. Vi kan ta ansvar för hela eller delar av HR-funktionen.

Hos oss kan du få HR-konsulter med upp till 20 års erfarenhet av strategisk och operativ HR, samt ledarskap inom en mängd olika branscher och roller. Vi har erfarenhet av svenska, nordiska och internationella bolag, i såväl den privata som den offentliga sektorn.

Vill du veta mer om våra HR-konsulter?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

 • Vad är det bästa med Wise Consulting?

  "Wise Consulting hjälper oss att växa och utvecklas snabbt med rätt kompetens!"

  Läs mer om samarbetet

  Maja Samuelsson

  Global Head of HR på DigitalRoute

 • Vad har hänt efter ledarprogrammen?

  "På Tobii har vi nu lyckats kommunicera att vi värderar ledarskap högt, du ska vara stolt om du arbetar som ledare hos oss och ta ditt uppdrag på största allvar!"

  Läs mer om samarbetet

  Cecilia Eriksson

  HR-Direktör på Tobii

 • Vad har utvecklingsinsatserna lett till?

  ”Våra ledare har fått en ökad medvetenhet om sitt egna ledarskap och en djupare självinsikt”

  Läs mer om samarbetet

  Anders Asp

  HR-Chef på TL Bygg