Bli kontaktad

Våra tjänster

Vi förbättrar framtiden för företag,
organisationer och människor

Med passionerade och affärsdrivna konsulter inom HR, ledarskapsutveckling och förändringsarbete skapar vi framgång för våra kunder. Vi får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre.

Hör av dig till oss!

Vi återkommer inom 24 timmar.

 • Varför har Hässleholm Miljö valt oss?

  Jag uppskattar kompetensen och förståelsen för vad vi behöver. Vår konsult har stor erfarenhet av det eftersom hon har varit inom olika bolag och företag tidigare. Hon visade prov på en förmåga att snabbt sätta sig in i vår situation.

  Läs mer om samarbetet
 • Goda och kloka råd fick mig att tänka nytt

  Tack vare ert outplacementprogram har jag hittat nya utmaningar och känner nu att jag verkligen bidrar på min nya arbetsplats.

  Läs mer om samarbetet
 • Teamleader i Stockholm!

  Jag hamnade i en jobbig situation när jag fick gå från min tjänst som jag trivdes på men det visade sig att det avslutet faktiskt blev en nystart! En nystart som jag inte vill vara utan idag. Tack vare min coach som ledsagade mig igenom programmet så fick jag tydligt klart för mig vad jag verkligen brinner för och vill göra. Och efter en berg- och dalbana med intervjuer och negativa besked så sitter jag nu på exakt den roll som jag vill ha och stortrivs på mitt nya företag.”

  Teamleader i Sthlm 2014

  Läs mer om samarbetet