bottom-right
top-left

Våra bästa sommartips

Glad Sommar

önskar vi på Wise Consulting

Känslan av hemester är kanske en ny känsla eller så njuter du ofta av sommar på hemmaplan! Vi vill passa på att önska Glad Sommar och dela med oss av våra guldkorn inför sköna och lata dagar. 

Bild till utskick onlineutbildning

"Gå inte ”tillbaka” – stanna, förstå och ta spelet till next level"

Mycket har hänt i de flesta organisationer under väldigt kort tid. Är vi ens medvetna om alla omställningar vi gjort? Vi har ställt om fysiska sätt att arbeta men också mentala sätt att arbeta. Vi har medvetet eller omedvetet ställt om hur vår organisation arbetar. Hur tar vi det vidare?

"A memo to HR” – reflektioner från Deloitterapporten

HR befinner sig i en stor förändringsfas som intensifierats av den pandemi som präglat vår vardag den senaste tiden. Utmaningar som uppmärksammas och konstateras i årets trendrapport inom HR av Deloitte. 

Bild till utskick 5 nytt innehåll - toppbild 2

"HR skapar konkurrenskraft"

Genom motivation, engagemang och utveckling, kopplade till din organisations mål, visioner och strategier, skapar du en attraktiv arbetsplats där din viktigaste tillgång, människorna, trivs och blomstrar. Med rätt fokus kan du skapa en organisation som ligger i framkant jämfört med konkurrenterna.

Påjobbetpodden

Alla kan bli en bra ledare! Håller du med? Då är detta podden för dig! Lyssna på Kristina Vallin och Gustaf Josefsson Tadaa som tillsammans med intressanta gäster utmanar, uppmuntrar och utvecklar dig och ditt synsätt på ledarskap. I vår podd du får lärdomar, insikter och inspiration direkt ifrån (arbets)livet. 

Bild till utskick 4 webbinarium - toppbild

"Ledarskap & självledarskap på distans"

Att leda på distans har blivit påtagligt för de flesta av oss som arbetar som ledare. Att träffas fysiskt är så klart den trevligaste mötesformen men i rådande tider inte rekommenderat. Därför är det viktigare än någonsin att skapa rätt förutsättningar för ett närvarande ledarskap och ett starkt självledarskap.

Missa inte insikter & kunskap

Vill du få en update när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så håller vi dig uppdaterad.

Spotify

Wise Consultings Sommarhits 2020

Här delar vi med oss av våra bästa sommarhits för en riktigt skön sommar!

PSST! Kika gärna in under insikter och kunskap. Där hittar du alla våra bloggar, guider, wise videos och events! Självklart helt kostnadsfritt.

Group 2

Vill du utveckla din organisation?

Kontakta Sofia Ceder så berättar hon mer.

Några kunder vi jobbar med

Dahl_logotyp_Alternativ_blå EJ på webben
aspia2
hsb2
coop2
nch2
fojab
volt
skandia-fastigheter
Logo_bySF_png

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.