Outplacement/Karriärcoaching

Skapa ambassadörer och bygg ditt
Employer Branding

Förändringar är i dagens arbetsliv mer eller mindre konstanta vilket gör att vi måste anpassa våra organisationer för att fortsatt vara konkurrenskraftiga. Ibland måste vi förändra vår organisation och gå skilda vägar med medarbetare. Ett outplacementprogram ger dina medarbetare ett proffsigt avslut, vilket stärker er position som arbetsgivare. Du skapar trygghet för alla anställda, ger medarbetarna som måste gå rätt förutsättningar för att ta nya kliv i karriären, samt ser till att båda parter kommer stärkta ur processen.

woman-in-blue-floral-top-sitting-while-using-laptop-806835

Utveckling

Outplacement

Förändringar och uppsägningar är något som organisationer ofta står inför. Genom ett outplacementprogram säkrar du upp din position som en trygg arbetsgivare, skapar ambassadörer och stärker ditt varumärke.
Läs mer

Utveckling

Karriärcoaching

Om du behöver sätta nya mål för era anställdas utveckling är karriärcoaching en framgångsrik metod. Vi erbjuder individuell coaching för att möta varje persons unika behov och mål.
Läs mer

Utveckling

Executive Outplacement

Vi erbjuder skräddarsydd karriärcoaching på vägen till nästa chefsposition eller uppdrag. Programmet anpassas helt efter chefens utmaningar, målbild och situation.
Läs mer

Utveckling

Outplacement Online

Coronaviruset, Covid-19 sprids just nu över världen och skapar stora utmaningar för många arbetsgivare. För att möta dessa behov erbjuder vi ett kort, anpassat och helt digitalt program som ett stöd i den tuffa situation som pågår både för arbetsgivare och medarbetare.
Kontakta oss

Vinster med outplacement

När du väljer att låta en eller flera medarbetare ta sitt nästa steg genom ett outplacement-program är vinsterna många.

Här listar vi några:

  • Ni skapar ambassadörer genom att ni visa att ni tar ansvar
  • Visar medarbetarna som är kvar att ni är en seriös arbetsgivare
  • Snabb process så ni kan hålla fokus på kvarvarande verksamhet och medarbetare
  • Skapar trygghet hos kvarvarande medarbetare - det skapar engagemang
PP20160628423_RGB
Group-3

Har du frågor om outplacement?

Kontakta Sofia Ceder så berättar hon mer.

Vill du ha en expert på plats?

Behöver du en förändringsledare eller organisationsexpert på plats hos er under en tid? Någon som kan kliva in och driva utvecklingsprojekt eller bara ersätta någon som till exempel är sjukskriven, föräldraledig eller tjänstledig? Oavsett behov så hjälper vi dig! Med marknadens absolut bästa och mest heltäckande interimslösningar inom HR, organisationsutveckling och ledarskap är vi din partner. På deltid eller heltid.

Förutom att du får en erfaren och professionell konsult, får du ta del av hela vår samlade HR-kompetens. Detta skapar rätt förutsättningar för utveckling av din verksamhet och er viktigaste tillgång.

shutterstock_1190246560

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.