Outplacement Online

top-left
top-right
bottom-right

Coronaviruset skapar stora utmaningar för arbetsgivare, många företag, organisationer och medarbetare står inför arbetsbrist eller en icke önskvärd omorganisation som blir nödvändig för att rädda den befintliga verksamheten. För att möta dessa behov erbjuder vi ett onlinebaserat program som ett stöd i den tuffa situation som pågår både för arbetsgivare och medarbetare.

Du som arbetsgivare kan känna dig trygg med att medarbetarna får professionell hjälp av våra erfarna karriärcoacher. Vi erbjuder individuella digitala coachmöten med fokus på reflektion och utveckling, CV, personligt brev och intervjuträning. Mellan mötena får medarbetarna även delta i valfria webbinarium på anpassande teman.

Exempel på innehåll i vårt onlineprogram:

  • Utifrån behov, kunskap och erfarenheter – snabbt hitta vägen till medarbetarens nästa jobb
  • Personligt varumärke – att tydliggöra specifik kompetens och erfarenhet för att attrahera nästa arbetsgivare
  • CV & personligt brev – skapa och anpassa
  • Digital intervjuträning för att göra ett bestående intryck på intervjun
  • Jobbsökarprocessen inkl. sökvägar framåt (LinkedIn, nätverk, etc)
  • Individuella digitala coachmöten
  • Anpassade webbinarium som stöd i processen

Vi arbetar enligt en målinriktad och effektiv metod som utvecklats efter många års erfarenhet av outplacement och individuell coachning. Med vår metod får medarbetaren rätt förutsättningar att landa i sig själv och skapa konkurrenskraftiga ansökningar till rätt roller som leder till intervjuer. Vi har goda kunskaper om den lokala arbetsmarknaden och flera av våra systerbolag är välkända rekryteringsföretag, vilket kan bli värdefulla kontakter för medarbetaren. Vi arbetar alltid utifrån varje medarbetares behov och utmaningar.

Group-3

Vill du veta mer om Outplacement Online? Hör av dig till oss.

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.