bottom-right
top-left

Stöd från Wise Consulting

Expertkompetens för arbetsgivare

Coronaviruset, Covid-19 sprids just nu över stora delar av världen och skapar stora utmaningar för många arbetsgivare. Många HR-avdelningar och ledare arbetar just nu för högvarv. Arbetsrättsliga processer, omställningar och andra förändringar blir än mer viktiga frågor. I arbetsrätten råder snäva tidsfrister för när man måste agera och det är många regler du som arbetsgivare måste följa.

Som vid alla, små eller stora, kriser är kommunikationen a och o för att medarbetarna ska känna sig trygga med att frågor hanteras på ett bra och professionellt sätt. Ledarskapet sätts på prov; hur ska vi som ledare tänka och prioritera? Hur blir vi alla, såväl chefer som medarbetare, hållbara när arbetslivet förändrats så drastiskt på ett par dagar?

Behöver du stöd i dessa frågor eller förbereda olika handlingsalternativ, tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns ett samtal bort.

Kontakta oss:

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash

Med anledning av att det nya coronaviruset, covid-19, finns det många områden kopplat till arbetsgivaransvaret som skapar många frågetecken. Det kan handla om arbetsrättsliga frågor, permitteringar, varsel, omställning av verksamheten, krishantering och arbetsmiljöfrågor. Våra experter hjälper dig att agera rätt utifrån de lagar och regler som finns.

Lästips! Kika gärna in under insikter och kunskap. Där hittar du relevant information under taggen "Corona" som ger dig bättre koll på läget. 

Group 2

Behöver du stöd i din organisation?

Kontakta Sofia Ceder så berättar hon mer.

Några kunder vi jobbar med

Dahl_logotyp_Alternativ_blå EJ på webben
aspia2
hsb2
coop2
nch2
fojab
volt
skandia-fastigheter
Logo_bySF_png

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.