Bli kontaktad

Spontanansökan

Vill du bli en del av vårt dreamteam?

Vi är intresserade av att komma i kontakt med nya stjärnor, både för anställning och som samarbetspartner. Skicka in din ansökan så hör vi av oss!

Vill du arbeta hos oss?

Hos Wise Consulting får du möjlighet att skapa ett stort kontaktnät med Sveriges främsta HR-konsulter. Du kan antingen ansöka som anställd HR-konsult hos oss och få det bästa av två världar. Då får du variation och utmaning samtidigt som du får tryggheten i en fast anställning. Eller så kan du arbeta som samarbetspartner till oss och få tillgång till massa spännande uppdrag. 

Vi har sociala och kompetensutvecklande aktiviteter tillsammans med professionella och inspirerande kollegor. Du får möjlighet att utvecklas i din HR-roll ute i spännande uppdrag hos våra kunder och du får tillgång till HR-verktyg och erfarenhetsutbyte.

Vårt mål är att du ska ha den bästa tiden i din karriär hos oss, välkommen med din ansökan!

Här ansöker du

Don´t be a stranger - we love humans!

Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss!

 • Kia Lingegård

  "Om jag skulle följa min passion för människor och deras utveckling så var det till Wise Consulting jag skulle söka mig".

  Jag vill veta mer
 • Varför valde Sofia konsultrollen?

  Sofia såg konsultrollen som en unik möjlighet att kunna utvecklas både på bredden och djupet inom HR och att snabbt få möjlighet att testa nya branscher och sammanhang.

  Jag vill veta mer
 • Cecilia Ahrman Rasmussen

  Affärsutvecklare digital HR

  Varför har Cissi valt Wise Consulting?

  Jag hade jobbat inom HR på olika nivåer i drygt 10 år när jag insåg att konsultyrket faktiskt är ett yrke som passar mig perfekt. Att få gå in i olika företag och organisationer, snabbt känna att jag bidrar och...

  Jag vill veta mer