Bli kontaktad

Spontanansökan

Vill du bli en del av vårt dreamteam?

Vi är intresserade av att komma i kontakt med nya stjärnor, både för anställning och som samarbetspartner. Skicka in din ansökan så hör vi av oss!

Vill du arbeta hos oss?

Hos Wise Consulting får du möjlighet att skapa ett stort kontaktnät med några av Sveriges främsta HR-experter. Du kan antingen ansöka som anställd HR-konsult hos oss och få det bästa av två världar. Då får du variation och utmaning samtidigt som du får tryggheten i en fast anställning. Eller så kan du arbeta som samarbetspartner till oss och få tillgång till massa spännande uppdrag. 

Vi har sociala och kompetensutvecklande aktiviteter tillsammans med professionella och inspirerande kollegor. Du får möjlighet att utvecklas i din HR-roll ute i spännande uppdrag hos våra kunder och du får tillgång till HR-verktyg och erfarenhetsutbyte.

Vårt mål är att du ska ha den bästa tiden i din karriär, välkommen med din ansökan!

Här ansöker du

Don´t be a stranger - we love humans!

Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss!

 • Stina Åkerlind

  HR-konsult

  Stina Åkerlind

  Människorna på Wise Consulting gjorde valet självklart! Stina Åkerlind började arbeta på Wise Consulting 2017. Stina kom då från ett jobb som HR-chef i skolkoncernen AcadeMedia.

  Jag vill veta mer
 • Kia Lingegård

  Karriärcoach

  Varför har Kia valt Wise Consulting?

  "Om jag skulle följa min passion för människor och deras utveckling så var det till Wise Consulting jag skulle söka mig".

  Jag vill veta mer
 • Sofia Cohn

  Teamchef

  Varför valde Sofia konsultrollen?

  Sofia såg konsultrollen som en unik möjlighet att kunna utvecklas både på bredden och djupet inom HR och att snabbt få möjlighet att testa nya branscher och sammanhang.

  Jag vill veta mer