Bli kontaktad

Event

FULLSATT | HR-FRUKOST GÖTEBORG: Personligt varumärke – hur gör du?

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

Detta seminarium har redan passerat. Håll utkik här löpande efter nya intressanta event!
2018/10/03 @ Kungsgatan 20, Göteborg, plan 7

FULLSATT | HR-FRUKOST GÖTEBORG: Personligt varumärke – hur gör du?

När? Onsdag 3 oktober kl. 08:00-09:00, frukost från kl. 07:30.

Var? Kungsgatan 20, Göteborg, plan 7

Varför är det viktigt att vara medveten om sitt personliga varumärke? Vi befinner oss i ett föränderligt arbetsliv och en mer rörlig och global arbetsmarknad. Din utbildning och erfarenhet värderas inför en allt större arena. Hur du uppfattas, upplevs och står för, dvs ditt personliga varumärke blir än mer viktigt för att stå ut i konkurrensen. Arbetar du som ledare kan ditt personliga varumärke dessutom vara avgörande för att attrahera och behålla talanger.

Det krävs en strategi för att skapa och bygga upp ett personligt varumärke. Det räcker inte med att tro att bara för att du vet vem du är så gör andra det. Du måste bli medveten om hur du kommunicerar, vem du är och vad du står för. Fundera på – visar du verkligen den bild av dig själv som du vill förmedla?

Kom på vår kostnadsfria HR-frukost och bli mer medveten om ditt personliga varumärke, vad kan du göra för att din omgivning ska uppfatta dig på det sätt som du vill och tips för att lyckas med ditt alldeles egna brand!

”All of us need to understand the importance of branding. We are CEOs of our own companies. To be in business today, our most important job is to be head marketer for the brand called You!”
/ Jeff Bezos CEO, Amazon

Varmt välkommen.

Eventet är tyvärr fullsatt, skicka ett mail till sofia.ceder@wiseconsulting.se om du vill ställa dig på väntelistan.

Boka din plats här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller skicka ett mail till: seminarium@wiseconsulting.se.

Anmälan är stängd, välkommen åter!