Bli kontaktad

Event

HR-FRUKOST GÖTEBORG: Låt oss snacka HR!

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

Detta seminarium har redan passerat. Håll utkik här löpande efter nya intressanta event!
2018/12/05 @ Göteborg, Kungsgatan 20, plan 7

HR-FRUKOST GÖTEBORG: Låt oss snacka HR!

När? Onsdag 5 december kl. 08:00-09:00, frukost från kl. 07:30.

Var? Göteborg, Kungsgatan 20, plan 7

Vilka HR-frågor och utmaningar står du inför just nu? Har du tankar på hur man kan förändra HR-processerna på ditt företag för att stötta och utveckla affären ytterligare?

Vi vet att du som arbetar med HR hela tiden måste göra prioriteringar och avvägningar kring vilka insatser som verkligen skapar värde på riktigt. Kanske möts du av motstånd i dina ansträngningar att förändra arbetssätt och mindset i frågor som rör medarbetare och ledare i din organisation?

Därför bjuder vi in till en kostnadsfri HR-frukost där du är med och bestämmer innehållet. Vilka frågor vill du diskutera? Kom och häng tillsammans med HR-proffs och ta chansen att bolla dina egna frågor, utmaningar, tankar och idéer.

På plats kommer vi ha våra erfarna HR-konsulter som bl.a. älskar att diskutera agilt HR, attraktion och employer branding, onboarding, medarbetarengagemang och självledarskap, feedback, karriärväxling och omställning, lärande och kompetensutveckling, ledarskap och kulturbyggande, arbetsrätt och fackliga relationer, hälsa och hållbarhet samt förstås digitalisering av HR.

Det kommer också att finnas möjlighet att höra hur det är att arbeta hos oss. Så, kom och häng med oss över en god frukost, räta ut dina frågetecken, bolla idéer och få ny inspiration.

Låt oss snacka och utveckla HR tillsammans – We make each other better!

Varmt välkommen!

Eventet riktar sig till dig som idag arbetar med HR.

 

Boka din plats här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller skicka ett mail till: seminarium@wiseconsulting.se.