Bli kontaktad

Event

FRUKOSTSEMINARIUM UMEÅ: Är du redo för HR 3.0?

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

2019/04/12 @ Storgatan 50, Umeå, ingång från innergården, 2 tr

FRUKOSTSEMINARIUM UMEÅ: Är du redo för HR 3.0?

När? Fredag 12 april, kl. 08:30-09:30, frukost serveras från kl 08:00

Var? Storgatan 50, Umeå, ingång från innergården, 2 tr

Vilket är HR:s nästa stora drag?

HR 1.0 handlade till största del om personal och arbetsrelationer i stort, HR 2.0 fördjupade sig i Dave Ulrich-modellen och steget till att främst agera strategisk affärspartner. HR 3.0 bjuder på utmaningar vi bara kunnat drömma om. Globalisering, digitalisering, generationsskiften och utmaningen i att omvandla medarbetarnas röst till handling.

Vi har gjort en förflyttning och gått in i en era där anställda har höga krav och förväntningar på arbetslivet och sin arbetsgivare, dels på grund av generationsskiften men också som följd av ökad medvetenhet och kunskap. Det är kandidaternas marknad och jakten efter rätt kompetens och personlighet är tuff och snårig.

Så, vad gör vi nu? Vilket är vårt nästa stora drag? Vad bör ligga högst på vår to-do?

Detta kostnadsfria frukostseminarium hålls tillsammans med vår samarbetspartner ImpHRove i Umeå. Du får både träffa vår HR-expert och ledarutvecklare Maria Göthe, samt Maria Rönnholm och Lena Forsgren som driver ImpHRove. Du bjuds på inspiration och tips inom ämnen som agil, strategisk och datadriven HR, plus att du får njuta av en härlig frukost.

Varmt välkommen.

OBS! Platserna är begränsade, så skynda att boka din plats!

Boka din plats här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller skicka ett mail till: seminarium@wiseconsulting.se.