Bli kontaktad

Event

FULLSATT | FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Work-life balance – prestera hållbart!

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

Detta seminarium har redan passerat. Håll utkik här löpande efter nya intressanta event!
2017/12/06 @ Stockholm, Sveavägen 13, andra hötorgshuset, plan 15

FULLSATT | FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Work-life balance – prestera hållbart!

När? Onsdag 6 dec kl. 08:30-09:30, frukost från kl. 08:00

Var? Stockholm, Sveavägen 13, andra hötorgshuset, plan 15

06:35 första snoozen, 08:00 Lucas till skolan, 08.30 skypemöte med Danmark, 10:30 möte affärsplanearbete, 12:00 lunchmöte med Patrik, 14:00 tandläkaren med Malin, 16:00 genomgång digitala projektet, 17:30 spinning, 18:30 middag med svärföräldrarna.

Så här kan ett vanligt dagsschema se ut idag. Arbete och fritid flyter samman och gränsen mellan i tjänst och ledig blir allt luddigare. Tiden räcker inte till för att göra alla nöjda, du vill högprestera på jobbet samtidigt som du vill vara en närvarande och perfekt förälder. Du vill lära dig nya saker, hinna nätverka och vara den som alltid säger ja.

Men hur kommer du att hålla i längden om du alltid ska prestera på topp på alla plan? För organisationer kommer det att vara avgörande att arbeta med hållbarhet framåt. Och det går att prestera på topp samtidigt som du behåller hälsan. Vi har tipsen som hjälper dig att hitta work-life balance, vara hållbar samtidigt som du högpresterar.

Kom på vårt kostnadsfria frukostseminarium och låt dig inspireras av våra coacher som delar med sig av kunskap och konkreta tips på hur du kan rusta dig för att möta utmaningar, vara välmående och behålla energin. Det gagnar dig på flera plan, du blir både friskare, smartare och kan ta bättre beslut.

Varmt välkommen!

Eventet är tyvärr fullsatt, maila till sofia.ceder@wiseconsulting.se  om du vill ställa dig på väntelistan.

Anmäl dig direkt

Du kan också skicka ett mail direkt till seminarium@wiseconsulting.se.

Anmälan är stängd, välkommen åter!