Bli kontaktad

Event

FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Inertia eller TOMO? Klä dina medarbetare med superkrafter!

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

2019/01/31 @ Sveavägen 13, Andra Hötorgshuset, plan 15

FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Inertia eller TOMO? Klä dina medarbetare med superkrafter!

När? Torsdag 31 jan kl. 08:30-09:30, frukost från kl.08:00

Var? Sveavägen 13, Andra Hötorgshuset, plan 15

Har du kanske tidigare hört om begreppet Inertia? Inte? Vad känner du till om TOMO? Tänk om du hade den magiska formeln – en formel som skulle kunna ge oss alla superkrafter? Superkrafter som att hitta vår medfödda lust att uppfinna, experimentera och våga?

TOMO står för total motivation, och handlar om hur vi kan hitta medarbetares motivationsfaktorer och skapa förutsättningar för att jobba utifrån glädje, passion och lust. Inertia kan beskrivas som det motsatta passiva beteendet, när du går till jobbet utan att egentligen veta varför.

Under detta kostnadsfria frukostseminarium delar vi med oss av kunskap och insikter som bygger på forskning av Neel Doshi och Lindsay McGregor och deras bok ”Primed to Perform: How to Build the Highest Performing Cultures Through the Science of Total Motivation”. Vi går igenom hur play, purpose och potential är nyckelfaktorer för engagemang och motivation och hur du kan jobba med detta i din organisation.

Vår kommunikationsstrateg Maria Lörne och vår HR-expert Cecilia Ahrman Rasmussen guidar dig denna morgon. Som vanligt bjuder vi på en välsmakande frukost.

Varmt välkommen!

Boka din plats här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller skicka ett mail till: seminarium@wiseconsulting.se.