Bli kontaktad

Event

FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Har du rätt laguppställning?

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

Detta seminarium har redan passerat. Håll utkik här löpande efter nya intressanta event!
2017/09/26 @ Stockholm, Sveavägen 13, andra hötorgshuset, plan 15

FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Har du rätt laguppställning?

När? Tis 26 sep kl. 08:30-09:30, frukost serveras från kl. 08:00.

Var? Stockholm, Sveavägen 13, andra hötorgshuset, plan 15

Har du rätt personer och kompetenser på plats i din organisation? Har du koll på vad som händer i omvärlden och i vilken riktning ni ska för att överleva en snabbväxande och rörlig marknad?

Det är inget nytt att organisationer idag verkar under ständig förändring, men det ställer höga krav på oss att hänga med och göra rätt val. Det blir viktigt att både kunna hantera förändringar här och nu och samtidigt att inte tappa siktet på organisationens långsiktiga förändringsbehov.

Om du aktivt arbetar med kompetensförsörjning ökar du möjligheten att säkra framtida kompetensbehov och undvika kostsamma och tuffa avvecklingar. Inte sällan händer det att företag köper upp ett annat företag i syfte att tillföra specifik kompetens. Men i och med en sammanslagning av verksamheter kan det uppstå många utmaningar och om detta hanteras fel kan effekterna skada mer än hjälpa.

Kom på vårt kostnadsfria frukostseminarium där våra experter delar med sig av sina erfarenheter och råd kring långsiktig kompetensförsörjning, samgående mellan organisationer och avveckling.

Varmt välkommen.

Anmäl dig direkt

Du kan också skicka ett mail direkt till seminarium@wiseconsulting.se.