Bli kontaktad

Event

FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Gräset är grönare där drömmar blir till verklighet!

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

2019/03/05 @ Gröna lund, Allmänna gränd 1, till höger om Huvudentrén

FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Gräset är grönare där drömmar blir till verklighet!

När? Tisdag 5 mars, kl. 08:00-09:00

Var? Gröna lund, Allmänna gränd 1, till höger om Huvudentrén

I Stockholms nöjespark handlar allt om att ha så roligt som möjligt. För att erbjuda detta behövs bästa möjliga service, vilket bolagets artistservice (HR) tagit sikte på. Njut av frukost i vackra ”Teatern” och inspireras av Gröna Lunds HR-teams sätt att arbeta med rekrytering, onboarding, talangutveckling och värdegrundsarbete (för 4600 säsongartister). 

Vårt moderbolag Wise Group presenterar stolt Gröna Lunds HR-team som kammade hem 2018 års Human Growth Award och därmed kan titulera sig årets bästa HR-team.

Följ med till Gröna Lunds magiska värld där de varje år står inför utmaningen att rekrytera och utbilda och engagera sina säsongsartister. Gröna Lund HR-avdelning berättar hur man på ett effektivt och engagerande sätt håller auditions och ser till att medarbetarna är startklara för att bjuda alla gäster på en föreställning när tivolit öppnar för säsongen. HR-avdelningen kommer även berätta om hur HR ser till att vara en del av affären bland annat genom sina mångfaldssatsningar och sin nyöppnade restaurangskola. I skrivande stund utbildar Gröna Lund 30 nyanlända svenskar till kockar för att kunna erbjuda dem jobb i sommar!

Frukosten anordnas av Wise Group med systerföretag.

Varmt välkommen!

Boka din plats här!

Fyll i dina uppgifter eller skicka ett mail till: seminarium@wiseconsulting.se.