Bli kontaktad

Event

FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Arbetsmiljö 2.0!

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

Detta seminarium har redan passerat. Håll utkik här löpande efter nya intressanta event!
2018/03/21 @ Stockholm, Sveavägen 13, Andra Hötorgshuset, plan 15

FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Arbetsmiljö 2.0!

När? Onsdag 21 mars kl. 08:30-09:30, frukost från kl. 08:00

Var? Stockholm, Sveavägen 13, Andra Hötorgshuset, plan 15

Har du fastnat i problemfokusering kring arbetsmiljön, brandsläckning, sjukfrånvaro och svåra fall som tar energi? Eller arbetar du redan på en bra nivå med arbetsmiljöfrågor och vill ha inspiration? Då är detta ett seminarium för dig.

Arbetsmiljö 2.0 handlar om att ge organisationer och chefer verktyg och inspiration för att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Med ett uppgraderat arbetsmiljöarbete skapas dessutom resultat på sista raden.

Att uppgradera arbetsmiljöarbetet handlar om att bottna i synen på medarbetarna, skapa ett holistiskt synsätt och samtidigt ta avstamp i lagstiftning och förordningar. Arbetsmiljöarbetet behöver vara en naturlig del av affären och inte ett arbete som sker vid sidan av. Det finns mycket att vinna på en god och hållbar arbetsmiljö. Med en stabil grund i arbetsmiljöarbetet kan du få effekter som:

  • Ökad tillväxt och lönsamhet
  • Förbättrad prestation och kreativitet
  • Attrahera och behålla kompetens
  • Minskade kostnader

Kom på vårt kostnadsfria frukostseminarium och få inspiration kring hur du kan få det att hända – en hållbar organisatorisk och social arbetsmiljö där medarbetarna får förutsättningarna som krävs för att nå företagets mål.

Varmt välkommen!

Boka din plats här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller skicka ett mail till: seminarium@wiseconsulting.se.