Bli kontaktad

Event

FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Agil HR i en föränderlig värld

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

2019/04/25 @ Mäster Samuelsgatan 30, Akademibokhandeln

FRUKOSTSEMINARIUM STOCKHOLM: Agil HR i en föränderlig värld

När? Torsdag 25 april, kl. 08:30-09:30, frukost från 08:00

Var? Mäster Samuelsgatan 30, Akademibokhandeln

OBS! Ny adress – Mäster Samuelsgatan 30, Akademibokhandeln

Nästa generations organisationer – hur kommer de se ut? Världen förändras och blir alltmer komplex. Digitaliseringen och internet har skapat en ny världsordning där kunskap och erfarenhet snabbt sprids till nya mottagare. Inom näringslivet ser vi små företag som tar marknadsandelar och konkurrerar med stora, globala och etablerade företag.

Allt fler organisationer ser värdet av att applicera det agila tankesättet inom HR, både i det interna arbetet men kanske framförallt i hur en HR-avdelning bidrar till att stötta en organisations lättrörlighet. När traditionella processer fokuserar på styrning och kontroll är en agil HR-funktions roll snarare att skapa värde och stötta unika behov.

Men, hur gör vi det? Kan HR bidra till den nya generationens organisationer? Kan vi driva utvecklingen och hur ska processerna se ut i framtiden? Kan agil HR hjälpa oss på vägen?

Kom och lyssna till Frida Mangen som är beteende- och personalvetare med ett stort intresse inom arbetspsykologin. De senaste elva åren har Frida arbetat inom Tech-branschen i varierande roller inom HR och ledarskap. Frida driver även den populära podcasten – AgilaHRpodden. 

Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på en god frukost.

Varmt välkommen.

OBS – vi har bytt lokal för att fler ska få möjlighet att lyssna till Frida och detta heta ämne!

Boka din plats här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller skicka ett mail till: seminarium@wiseconsulting.se.