Bli kontaktad

Event

Påverka din stresshanteringsförmåga! Frukostseminarium

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

Detta seminarium har redan passerat. Håll utkik här löpande efter nya intressanta event!
2015/02/18 @ STOCKHOLM, Sveavägen 13. 2:a Hötorgsskrapan, vån 15

Påverka din stresshanteringsförmåga! Frukostseminarium

När? 18 februari kl 08.00-09.30. Frukost serveras från kl 08.00

Var? STOCKHOLM, Sveavägen 13. 2:a Hötorgsskrapan, vån 15

Det är klart att vi blir stressade ibland  – vi lever ju! Livet innebär att vi möter situationer och utmaningar som ibland kan kännas övermäktiga.  Men vi kan påverka och utveckla vår stresshanteringsförmåga och det är viktigt för våra möjligheter att se lösningar, arbeta effektivt, glädjas och må bra!

Vad är egentligen stress?  Hur kan vi möta stressiga situationer och rusta oss för att bättre hantera press och utmaningar på olika plan?

Vi har valt ut metoder och tekniker som vi av erfarenhet vet är verkningsfulla och som till del är hämtade ur den senaste hjärnforskningen medan andra är kända sedan länge.

Stressen har ju i grunden en positiv funktion men när vi blir allvarligt stressade eller lever under långvarig press så påverkar det vår hälsa, våra beteenden, tankar och relationer negativt. Det är därför värdefullt att veta hur vi kan öka vår hanteringsförmåga. Även om vi inte alltid kan styra eller välja vilka vägar livet tar, så finns utrymme för oss att påverka hur vi möter våra utmaningar för att må bättre och för att få det mer som vi vill ha det.

Varmt välkommen!

Vårt seminarium är kostnadsfritt. Vid förhinder, avanmäl dig via e-post senast dagen innan. Om du inte avanmäler dig utgår en avgift om 300 kr. Begränsat antal platser. Först till kvarn!

Anmäl dig direkt

Du kan också skicka ett mail direkt till seminarium@wiseconsulting.se.