Bli kontaktad

Event

FULLSATT | FRUKOSTSEMINARIUM MALMÖ: Motivation på jobbet – effekten av drivers & killers!

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

Detta seminarium har redan passerat. Håll utkik här löpande efter nya intressanta event!
2018/05/15 @ STUDIO, NORDENSKIÖLDSGATAN 24, VÅN 7, MALMÖ

FULLSATT | FRUKOSTSEMINARIUM MALMÖ: Motivation på jobbet – effekten av drivers & killers!

När? Tisdag 15 maj kl. 08:30-09:30, frukost från kl. 08:00

Var? STUDIO, NORDENSKIÖLDSGATAN 24, VÅN 7, MALMÖ

Vill ni skapa ett klimat där alla känner sig peppade att gå till jobbet? Där medarbetare slipper söndagsångest och istället skuttar upp ur sängen på måndagar.

Ibland tryter motivationen hos medarbetare, det kan bero på många olika saker – en utvecklingskurva som har stannat upp, förändringar som påverkar arbetet, arbetsuppgifter som suger alldeles för mycket energi, stopp i karriärstegen eller kollegor som drar ned stämningen.

Att utvecklas och hela tiden ta sig an nya utmaningar är viktigt både för organisationen i stort och för de anställda. Men, vi måste säkerställa att alla drar åt samma håll, peppar och släpper fram varandra, för att vi ska kunna utvecklas.

Kom på vårt kostnadsfria frukostseminarium och inspireras av våra erfarna karriärcoacher som berättar om hur vi kan utvecklas i våra jobb, hur vi påverkas av varandra och hur vi får alla att bidra  – genom att hitta passion och motivation, eller kanske insikten om att kliva vidare.

Varmt välkommen!

Eventet är tyvärr fullsatt, skicka ett mail till helene.martensson@wiseconsulting.se om du vill ställa dig på väntelistan.

Boka din plats här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller skicka ett mail till: seminarium@wiseconsulting.se.

Anmälan är stängd, välkommen åter!