Bli kontaktad

Event

FRUKOSTSEMINARIUM MALMÖ: ”Den tysta revolutionen”

Föregående

Visa alla seminarium

Nästa

2020/01/29 @ STUDIO, Nordenskiöldsgatan 24

FRUKOSTSEMINARIUM MALMÖ: ”Den tysta revolutionen”

När? Onsdag 29 jan, kl. 08:00-09:00, frukost från 07:30

Var? STUDIO, Nordenskiöldsgatan 24

På ett humoristiskt sätt lyfter vi och djupar i en underskattad personlighetstyp.

Tänker du först och talar sen eller talar du först och tänker sen? Blir du besvärad när expediter kommer fram till dig i affären eller tycker du bara att det är trevligt? Är du mest kreativ när du arbetar ensam eller när du arbetar i grupp?

Idag verkar ”utåtriktad och flexibel” vara de mest eftersökta egenskaperna på arbetsmarknaden, social kompetens värderas högre än yrkeskompetens och den som skriker högst får oftast som den vill. Introversion förväxlas ofta med blyghet, arrogans och asocialt beteende. Inget kunde vara mer fel. Om vi är introverta eller extroverta är en biologiskt hårdkodad del av vår personlighet. Detta har varit känt och har undersökts av vetenskapen i mer än hundra år.

I en tid där inåtriktade, eftertänksamma och stillsamma karaktärer får det allt svårare att ta plats, är det viktigt att vi skapar förutsättningar och utrymme för alla personlighetstyper på våra arbetsplatser.

Under denna kostnadsfria frukostföreläsning får du chans att lyssna Linus Jonkman (verksamhetsutvecklare, föreläsare och författare) som tar med dig på en fascinerande resa genom den introverta världen.

Varmt välkommen önskar vi på Wise Group i Öresund!

Boka din plats här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller skicka ett mail till: seminarium@wiseconsulting.se.