bottom-right
top-left

Seminarium

Våra populära frukostseminarium har tagit en paus eftersom vi inte ska träffas fysiskt för tillfället. Vi fortsätter självklart att hålla inspirerande seminarium men istället för fysiskt så håller vi webbinarium via videoverktyget Zoom, och alltid med högaktuella ämnen inom HR, utveckling och ledarskap.

Vi är så glada att kunna erbjuda kostnadsfria webbinarium där många fler kan delta och vi får möjlighet att fortsätta bjuda på kunskap och insikter. Webbinarierna är här för att stanna men när vi kan ses fysiskt igen kommer vi återigen återuppta våra frukostseminarier på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du är självklart välkommen!

pexels-fox-1595391

EVENT - Seminarium/Webbinarium

Häng med på våra webbinarium där vi pratar om det senaste inom HR, ledarskap och utveckling. Vi bjuder på kunskap, insikter och konkreta tips som du direkt kan använda i vardagen.

Missa inte insikter & kunskap

Vill du få en update när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så håller vi dig uppdaterad.

Ju mer du vet, desto mer välgrundade beslut kan du fatta. Att veta när man vet något och när man inte vet något – det är kunskap.

 

Group-3

Har du funderingar kring våra event?

Hör av dig till mig, jag berättar gärna mer!

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.