top-left

Stockholm 5 mars

Välkommen på partnerträff

Vi vill genom våra träffar inspirera och dela med oss av kunskap, tips och lära känna varandra bättre. Vi vill erbjuda ett engagerande partnerskap som står för frihet, trygghet och utveckling.

Vi bjuder på mat och dryck, mingel tillsammans med partnerkollegor och denna gång även anställda konsultkollegor, samt inte minst en intressant och lärorik föreläsning med temat ”Arbetsrätt”.

Kanter är en affärsjuridisk advokatbyrå med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A, Immaterialrätt och Tvistlösning. De är en true partnership-byrå med erfarna jurister som tillhandahåller konkreta, effektiva och sofistikerade juridiska tjänster och rådgivning. Den här kvällen har vi förmånen att lyssna till juristerna Caroline von Heidenstam och Erik Danhart, som kommer att prata bl.a. om svåra uppsägningar och andra arbetsrättsliga dilemman.

Caroline Von Heidenstam, Partner, Advokat

Corporate/Immaterialrätt – Caroline von Heidenstam är specialiserad på immaterialrätt, IT och media. Hennes arbete inkluderar även kommersiell avtalsrätt och arbetsrätt. Caroline har mer än 10 års erfarenhet av arbete med dessa frågor och företräder löpande såväl nationella som internationella klienter som verkar i rättighetsintensiva branscher

Erik Danhard, Partner, Advokat

Arbetsrätt/Tvistelösning – Erik Danhard är specialiserad inom arbetsrättens område, där han biträder med traditionell och strategisk rådgivning i frågor om företagsförvärv, outsourcing, uppsägningar, arbetsmiljöutredningar, företagshemligheter, integritetsfrågor och företagsledarfrågor.

När: Torsdag den 5 mars, kl. 16:00-19:00 (mat och mingel från kl.16, föreläsningen börjar 17:00)
Var: Sveavägen 13, Andra Hötorgshuset, plan 15 (Obs pga ombyggnation gäller ingång Sergelgatan 14-16 eller från Sveavägen).

Varmt välkommen.

O.s.a. senast den 27 februari.

Boka din plats här:

Ange dina uppgifter här nedan:

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.