Bli kontaktad

Partnerträff i Stockholm – Agil HR

Välkommen på partnerträff

Våra partnerträffar riktar sig exklusivt till dig som är partner till oss. Vi vill genom våra träffar inspirera och dela med oss av kunskap, tips och lära känna varandra bättre. Vi vill erbjuda ett engagerande partnerskap som står för frihet, trygghet och utveckling.

Välkommen på partnerträff!

Vi bjuder på mat och dryck, mingel och en spännande föreläsning om Agil HR i en föränderlig värld.

Nästa generations organisationer – hur kommer de se ut? Världen förändras och blir alltmer komplex. Digitaliseringen och internet har skapat en ny världsordning där kunskap och erfarenhet snabbt sprids till nya mottagare. Inom näringslivet ser vi små företag som tar marknadsandelar och konkurrerar med stora, globala och etablerade företag.

Allt fler organisationer ser värdet av att applicera det agila tankesättet inom HR, både i det interna arbetet men kanske framförallt i hur en HR-avdelning bidrar till att stötta en organisations lättrörlighet. När traditionella processer fokuserar på styrning och kontroll är en agil HR-funktions roll snarare att skapa värde och stötta unika behov.

Men, hur gör vi det? Kan HR bidra till den nya generationens organisationer? Kan vi driva utvecklingen och hur ska processerna se ut i framtiden? Kan agil HR hjälpa oss på vägen?

Frida Mangen är beteende- och personalvetare med ett stort intresse inom arbetspsykologin. De senaste elva åren har Frida arbetat inom Tech-branschen i varierande HR-roller och med ledarskap. Här kan du lyssna på Fridas populära podcast – AgilaHRpodden. 

När: Torsdag den 3 oktober, kl. 17:00-19:00 (Föreläsningen börjar 17:45)
Var: Sveavägen 13, Andra Hötorgshuset, plan 15

O.s.a. senast den 20 september

Varmt välkommen!

Boka in dig här!

Fyll i dina uppgifter nedan: