top-left

Göteborg 1 april

Välkommen på partnerträff

Vi kommer att flytta fram denna partnerträff och hör av oss till dig när det nya datumet är satt. Hör av dig sofia.ceder@wiseconsulting.se om du har några frågor. 

_____
Vi vill genom våra träffar inspirera och dela med oss av kunskap, tips och lära känna varandra bättre. Vi vill erbjuda ett engagerande partnerskap som står för frihet, trygghet och utveckling. Du är viktig för oss!

Att attrahera och utveckla talang och kompetens genom att aktivt arbeta med medarbetarupplevelse (EX)! Kampen om att locka till sig kompetens och talang på arbetsmarknaden hårdnar. Vad krävs av arbetsgivare för att kunna attrahera, rekrytera, engagera och utveckla kompetenta och talangfulla medarbetare? Vilka initiativ är effektiva och vad kan rent utav vara kontraproduktivt?

Tillsammans utforskar vi vad som gör vissa arbetsgivare och företag framgångsrika på detta område. Vi pratar medarbetarupplevelse eller EX (Employee Experience) och pratar om hur vi kan skapa bästa möjliga förutsättningar genom att vässa arbetssätt och använda digitaliseringens möjligheter. Denna gång får du lyssna till Fredrik Färm, senior HR konsult hos oss, som håller ett inspirerande föredrag kring detta.

Vi bjuder självklart på lite mat och dryck också!

När: Onsdag 1 april, kl. 17:00-19:00
Var: Kungsgatan 20, 7 tr, Göteborg

Varmt välkommen.

Boka din plats här:

Ange dina uppgifter här nedan:

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.