Bli kontaktad

Partnerträff Göteborg 18 september

Välkommen på mingel, mat och prat tillsammans med oss!

Vi på Wise Consulting bjuder in våra nuvarande och potentiella framtida samarbetspartners till en nätverksträff. Vårt partnerskap erbjuder frihet, trygghet och utveckling. Våra träffar ska inspirera och ge möjlighet till att dela kunskap, tips och lära känna varandra bättre. Vi tror på att hjälpa varandra!

DU är viktig för oss – välkommen på partnerträff

Vi är mitt inne i ett paradigmskifte, ett skifte som vi knappt märker av för det går så fort. Och, än så länge har vi bara sett början av gig-ekonomin, den nya arbetsmarknaden.

Som branschledande konsultbolag inom HR märker vi tydligt att konsulter som tidigare valt att ta en tillsvidareanställning nu väljer att ”gigga” istället. Det innebär att vi behöver närma oss er på ett nytt sätt och hitta former som lockar er att jobba i ett nära partnerskap med oss.

Vi vill erbjuda möjligheten att tillhöra ett sammanhang, ett nätverk med kompetensutveckling för optimal utväxling och samtidigt bibehålla den frihet som giggandet innebär. Vi vill tillsammans med dig börja tänka nytt och prova nya spännande grepp.

Vi ser fram emot att både träffa dig som giggar hos oss idag och dig som är intresserad av att bli giggare.

Denna gång får du lyssna till Charlotta Oom, team- och ledarutvecklare på Wise Consulting, som håller ett inspirerande föredrag om självledarskap.

Vi minglar, diskuterar, kreerar idéer kring giggandet samt äter god mat tillsammans.

När? Onsdag 18 september kl. 16:30-19:00
Var? Kungsgatan 20, Göteborg, 7 tr

Varmt välkommen!

Boka in dig här!

Fyll i dina uppgifter nedan.