Bli kontaktad

Outplacement och karriärcoachning

Outplacement - så blir ni båda vinnare!

Outplacement och karriärcoachning kan bli aktuellt när en förändring inom organisationen sker. Det kan tex handla om arbetsbrist, omorganisation eller ibland om personliga överenskommelser. Outplacement är en tjänst där ni får hjälp att gå skilda vägar under strukturerade och ansvarsfulla former. Med ett outplacementprogram skapar du en winwin-situation för både anställda och arbetsgivare.

Outplacement

Skapa ambassadörer med hjälp av ett outplacementprogram.

Outplacement är en tjänst där ni får hjälp med att gå skilda vägar under strukturerade och ansvarsfulla former.

Genom att erbjuda ett professionellt outplacementstöd ger du medarbetarna, som måste lämna, rätt förutsättningar för att ta nya kliv i karriären.

Vi hjälper din/a medarbetare att hitta sina styrkor och nästa utmaningar. Våra coacher har lång erfarenhet av individuell coachning, vägledning och rådgivning från många olika branscher och positioner. Vi arbetar enligt en målinriktad och effektiv metod som vi utvecklat efter många års erfarenhet av outplacement  – RUSH-metoden.

Coachen hjälper medarbetaren att snabbt hitta nästa utmaning i karriären och samtidigt lära sig mer om sig själv, hitta sina drivkrafter och finna ny energi.

Vinster med outplacement:

  • Skapar trygghet i organisationen
  • Hjälper medarbetare snabbt till nya utmaningar
  • Skapar viktiga ambassadörer för verksamheten

Vårt upplägg

Tillsammans skapar vi en tydlig målbild, en konkret handlingsplan och sätter sedan fokus mot framtiden!

Våra program sträcker sig vanligtvis mellan 3, 6 eller 9 månader, men vi skräddarsyr gärna efter dina behov.

Vi tror på personliga möten och använder oss av personprofilanalyser, tydlig handlingsplan och målbild. Vi fokuserar på kompetens, drivkrafter, värderingar och styrkor. Vi erbjuder alltid övningsintervjuer med professionella rekryteringskonsulter från våra systerbolag, genomlyser ansökningshandlingar, sökvägar så som tex LinkedIn och andra nätverk.

Våra certifierade coacher har lång erfarenhet av individuell karriärcoachning, vägledning och rådgivning från många olika branscher och positioner. Vi arbetar enligt en målinriktad och effektiv metod som vi utvecklat efter många års erfarenhet av outplacement och individuell coachning – RUSH-metoden.

Genom att prioritera rätt skapar vi tillsammans förutsättningarna för att medarbetaren skall nå hela vägen fram till ett nytt spännande jobb.

9 av 10 har en ny sysselsättning redan inom 6 månader!

 

Vill du veta mer om Outplacement?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort!