bottom-right
top-left

För arbetsgivare

Expertstöd i HR-frågor under coronakrisen

Med anledning av att det nya coronaviruset, covid-19, finns det många områden kopplat till arbetsgivaransvaret som skapar många frågetecken. Det kan handla om arbetsrättsliga frågor, permitteringar, varsel, omställning av verksamheten, krishantering och arbetsmiljöfrågor. Vi har över 100 egna HR-experter och lika många samarbetspartners över hela landet. Genom att anlita en av våra experter får du snabbt avlastning och stöd i dessa frågor. Vi finns tillgängliga på timbasis eller för längre uppdrag. Tillsammans gör vi det svåra lite lättare. 

Några av våra experter:

Annika H

Annika Haverstedt

Annika är en senior HR-konsult med 15 års erfarenhet från roller som HR Business Partner, HR-chef och HR-konsult. Hon har arbetat i såväl stora internationella bolag som mindre och medelstora företag, har stor erfarenhet av förändringsarbete och av att stötta chefer genom rådgivning och coaching. Annika är van att arbeta självständigt, är mån om att arbeta snabbt, strukturerat och kvalitetsmedvetet, och kan jobba såväl med operativa som strategiska arbetsuppgifter.

Rawaz Abdul

Med mångårig erfarenhet av HR-arbete, stötta chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor kommer jag genom mitt engagemang, breda kunskap om samarbete och förmågan att förstå andra människor göra teamet starkare. Mitt arbetssätt är rakt, professionellt, förtroendeingivande och som person är jag ansvarstagande, resultatinriktad och strukturerad med fokus på gruppens mål.

Rawaz HR-expert
Anna-business

Anna Uvhagen

Anna är en senior HR-konsult med lång erfarenhet inom en bredd av HR-frågor och har haft roller som HR-chef, HR Business Partner och HR-konsult. Hon har stor erfarenhet av varsel, uppsägningar, coachning samt kan stötta vid permittering. Anna arbetar konsultativt, målmedvetet och vill alltid bidra till verksamhetens bästa.

Maja Lok

Maja är en senior HR-konsult med lång erfarenhet inom lön- och förmånsområdet både från konsult- och företagssidan. Maja har stor erfarenhet från områden som strategiska lönefrågor, lönekartläggningar, förmånserbjudanden, systemimplementeringar, befattningsarkitektur och organisationsförändringar. I sin roll arbetar Maja konsultativt och självständigt med hög grad av leveransförmåga, ansvarstagande och integritet.

49465393488_a062f1d88e_o
IMG_7372 2

Annelie Bergström

Annelie är en senior HR-konsult med lång erfarenhet inom en breda HR-frågor och har haft roller som HR-chef, HR Business Partner och HR-konsult. Hon har stor erfarenhet av omställning, varsel, permittering och av att bygga upp samt driva frågor med tydligt bidrag till affären. I sin roll arbetar Annelie konsultativt och prioriterar ett nära chefsstöd.

Kontakta oss:

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Några kunder vi jobbar med

Dahl_logotyp_Alternativ_blå EJ på webben
aspia2
hsb2
coop2
nch2
fojab
volt
skandia-fastigheter
Logo_bySF_png

Lästips! Kika gärna in under insikter och kunskap. Där hittar du relevant information under taggen "Corona" som ger dig bättre koll på läget. 

christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash

Med anledning av att det nya coronaviruset, covid-19, finns det många områden kopplat till arbetsgivaransvaret som skapar många frågetecken. Det kan handla om arbetsrättsliga frågor, permitteringar, varsel, omställning av verksamheten, krishantering och arbetsmiljöfrågor. Våra experter hjälper dig att agera rätt utifrån de lagar och regler som finns.

Group 2

Behöver du stöd i din organisation?

Kontakta Sofia Ceder så berättar hon mer.

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.