Bli kontaktad

Mot ny karriär?

Vi hjälper dig att hitta rätt väg

Vad spännande att du är intresserad av karriärcoachning! Känner du att du vill utvecklas i din befintliga roll? Är du sugen på en ny utmaning internt eller är det helt enkelt dags att hitta ett nytt jobb? Oavsett anledning till din nyfikenhet kring karriärcoachning hjälper vi gärna till!

Mot ny karriär!

Alla får vi ju då och då en svacka då vi funderar på om vi är på rätt plats, det hör nog till arbetslivet. Kanske snurrar tankar om att du borde ta dig vidare för ditt CV´s skull, innan du har suttit fast för länge, men du får heller inte ha för snabba byten då du kanske blir betraktad som en hoppjerka.

Tankarna är många kring karriär och riktning i arbetslivet och många av oss vänder och vrider på tankar som rör framtiden gällande jobb.

Vi erbjuder individuell coachning för att möta just ditt behov. Vi fungerar som generatorer i processen och hjälper dig att fokusera framåt och gå vidare till nästa steg i din karriär.

Coachen fungerar som ett bollplank, ställer frågor, utmanar, följer upp och säkerställer att de mål som sätts upp ständigt är i fokus. Under processen jobbar vi utifrån olika övningar och verktyg som personlig profilanalys och karriäranalys.

Eftersom vi alla har olika mål anpassar vi innehållet i respektive fas. Är målet att hitta rätt igen i ditt nuvarande jobb och få en nystart lägger vi fokus på det. Är målet istället att söka ett nytt jobb där dina styrkor kan få lysa och du uppskattas för just den du är, ja, då ser vi till att rusta dig med alla de verktyg som behövs som t ex ansökningshandlingar och intervjuträning.

Tips från coachen

Vill du smygstarta på egen hand får du här några tips som hjälper dig på vägen!

Reflektera
Blicka inåt och bakåt. Fundera över i vilka situationer du har trivts som bäst och kommit bäst till din rätt?

Riktning
Formulera din riktning utifrån var du vill göra skillnad? Skapa en tydlig bild av dig själv och hitta ett sätt att presentera dig slagkraftigt.

LinkedIn
Se över din LinkedInprofil, se att dina kunskaper, intresseområden och styrkor lyfts fram. Ta kontakt med tidigare kollegor, kurskamrater eller andra arbetsrelaterade kontakter.

Nätverka
Se över ditt nätverk och håll det levande, även in real life.

Med en extern coach får du förutsättningar att nå ännu längre i ditt tankearbete och även ta nästa steg i din karriär. Vi har under åren mött många människor som tar avstamp till något nytt.

Med ett bra stöd i denna process lyckas 9 av 10 att hitta en ny karriär och nya utmaningar inom 6 månader.

Vill du veta mer om karriärcoachning?

Fyll i fälten nedan så hör vi av oss!

 • Vad gjorde karriärcoachningen för dig?

  ”Karriärcoachningen blev en ”eye opener” och ledde till en helomvändning”

  Läs mer om samarbetet

  Ebba Hult

  Senior rådgivare på Centigo

 • Vad har hänt efter ledarprogrammen?

  "På Tobii har vi nu lyckats kommunicera att vi värderar ledarskap högt, du ska vara stolt om du arbetar som ledare hos oss och ta ditt uppdrag på största allvar!"

  Läs mer om samarbetet

  Cecilia Eriksson

  HR-Direktör på Tobii

 • Vad har utvecklingsinsatserna lett till?

  ”Våra ledare har fått en ökad medvetenhet om sitt egna ledarskap och en djupare självinsikt”

  Läs mer om samarbetet

  Anders Asp

  HR-Chef på TL Bygg